CELEBRITIES

O David Beckham κάνει ημίγυμνος push ups και ο σκοπός είναι πολύ καλός

Θυμάσαι τι χαμός είχε γίνει με το ice bucket challenge και τους celebrity/ ηθοποιούς/ τραγουδιστές/ οποιονδήποτε με ελάχιστη φήμη και instagram account; Σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζουμε (αλλά και εκατοντάδες άγνωστοι) λούστηκαν με ένα κουβά παγωμένο νερό για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με τη νόσο ALS.

Το ’22 Push-Up Challenge’ είναι ένα καινούριο κίνημα που έχει ξεκινήσει να γίνεται γνωστό μέσω των social media και αφορά τους βετεράνους πολέμου που αυτοκτονούν καθημερινά. Σύμφωνα μάλιστα με μια έρευνα υπολογίζεται ότι χάνουν τη ζωή τους περίπου 20 βετεράνοι από μετά- τραυματικό στρες.

Πώς φτάσαμε στον David Beckham όμως να κάνει ημίγυμνος push ups πάνω σε πιάνο; Τον προκάλεσε ο Guy Ritchie, που τον προκάλεσε ο Charlie Hunnam ή ο Jason Statham (δεν έχω καταλάβει γιατί χάθηκα λίγο κοιτώντας τον Jason- αδυναμίες είναι αυτές) να κάνει επί 22 μέρες, 22 push ups και να τα μοιραστεί στα social media του.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να δεις κάτι να σου φτιάξει την ημέρα και την εβδομάδα πάτα play στα βίντεο που ακολουθούν.

Mr Richie's challenge to myself day 2. @guyritchie

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on

@22PushupChallenge @jaseflem123 @guyritchie

A video posted by Jason Statham (@jasonstatham) on