CELEBRITIES

Ο David Beckham είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη Γη

Τα μεγάλα λόγια με τρομάζουν αλλά στην περίπτωση του David Beckham δε θα μπορούσα να γράψω κάτι άλλο. ''Ω Θεέ'' αναφώνησαν το κορίτσια του γραφείου στη θέα των φωτογραφιών του.

Μα τι κάνει; Τι γονίδια είναι αυτά; Και να σκεφτείς πως στα νιάτα του δεν ήταν αυτό που λέμε κουκλάκι ζωγραφιστό. Ο καιρός περνά, έφτασε τα 39 και κάπου εκεί υπολογίζω και τον πυρετό μου από τη στιγμή που είδα την καμπάνια της H&M για την Άνοιξη 2015.

Εσώρουχα, κοστούμια, παντελόνια, πουκάμισα, καμπαρντίνες, φόρμες και φανελάκια. Και γούνινες παντόφλες σε σχήμα κροκόδειλου να διαφήμιζε θα πήγαινα να τις αγοράσω, αφού πρώτα είχα μαζέψει το σαγόνι μου από το ξύλινο παρκέ του δωματίου.

Μανάρι από τα λίγα ο David. Victoria κορίτσι μου μπράβο και πάλι μπράβο, όχι μπράβο που έχεις καταφέρει να ξυπνάς δίπλα σε αυτό το κορμί.

 

Όσες έχετε δεσμό δείτε τις φωτογραφίες και προσπαθήστε να κάνετε κάτι ανάλογο στα αγόρια σας. τουλάχιστον ας πλησιάσουμε στο στιλιστικό γιατί αυτό το πρόσωπο μία φορά στα χίλια χρόνια εμφανίζεται.

Τατουάζ μανίκι και στα δύο χέρια, μαλλί μακρύ με ξανθιές τσαχπινιές που το ρίχνει ανέμελα από τη μία πλευρά, ύφος πολλά υποσχόμενο, γένια εβδομάδας και βάλε, βέρα γιατί είναι και οικογενειάρχης και πλάτες για προσγειωθεί F16.

Μη με πιέζεις. Για τα οπίσθια δε θα πω τίποτα. Μόνη σου κάνε όσες σκέψεις θέλεις. Φτάνουν τα λόγια, ας ξεκινήσει το οφθαλμόλουτρο. Καλή μας ημέρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Ladylike.gr δίνει Beckham στο λαό

Ο Brooklyn Beckham θα ξεπεράσει σε ομορφιά τον David. Το πάμε και στοίχημα

Cristiano Ronaldo Vs David Beckham: Ποιος φοράει το εσώρουχο καλύτερα;

Που πας David Beckham, ημίγυμνος στο L.A.;