CELEBRITIES

Cynthia Nixon: Αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο παιδί της ειναι transgender

Evan Agostini/Invision/AP

Με μια τρυφερή της ανάρτηση στο Instagram, αποφάσισε η 52χρονη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Sex and the city να αποκαλύψει ότι το μεγαλύτερο παιδί της είναι trangender, δηλαδή διεμφυλικός. Ο 22χρονος Samuel, ή Seph όπως του αρέσει να τον φωνάζουν, γεννήθηκε με το όνομα Samantha Mozes. Είναι το μεγαλύτερο παιδί της Cynthia Nixon με τον Danny Mozes με τον οποίο απέκτησε επιπλέον τον 15χρονο Charles.

Η ηθοποιός που πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει τη θέση του κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, προχώρησε στην αποκάλυψη με αφορμή την ημέρα Trans Day of Action στην Αμερική την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

«Είμαι τόσο περήφανη για το γιο μου Samuel Joseph Mozes (τον φωνάζουμε Seph), που αποφοίτησε από το κολλέγιο αυτόν τον μήνα. Τον χαιρετώ όπως και όλους όσους σηματοδοτούν τη σημερινή ημέρα Trans Day of Action» σημείωσε η ηθοποιός δημοσιεύοντας τη φωτογραφία με τον γιο της.

 

Η Cynthia Nixon είναι μητέρα ενός ακόμα παιδιού του 7χρονου Max με την νυν σύζυγό της Christine Marinoni. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP