CELEBRITIES

Η Courteney Cox στην πιο εξομολογητική συνέντευξη της καριέρας της

H Courteney Cox έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις. Δεν το λέμε εμείς. Το έχει δηλώσει η ίδια. Με διάθεση εξομολογητική μιλά στο περιοδικό New Beauty για όσα έκανε ενώ αποκαλύπτει πως έχει αφαιρέσει πια τα fillers από το πρόσωπό της.

Μικρή παρένθεση. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται (σαν filler) για το γέμισμα ρυτίδων. Κλείνει η παρένθεση.

”Τα έβγαλα όλα. Νιώθω πολύ καλύτερα γιατί είμαι εγώ. Πιστεύω ότι τώρα δείχνω περισσότερο σαν τον άνθρωπο που ήμουν πριν. Ή τουλάχιστον ελπίζω. Τα πράγματα αλλάζουν. Όλα πέφτουν. Προσπάθησα να τα σταματήσω αλλά όλο αυτό με έκανε να δείχνω ψεύτικη.”

Chris Pizzello/Invision/AP

”Το πρόσωπο πρέπει να κινείται. Δεν είχα ρυτίδες, αλλά γραμμές χαμόγελου. Έπρεπε να μάθω να αγαπώ τις κινήσεις του προσώπου μου και να συνειδητοποιήσω πως τα fillers δεν ήταν φίλοι μου.”

Chris Pizzello/Invision/AP

Να μιλήσουμε και για την ηλικία παρακαλώ. ”Νομίζω το να μεγαλώνεις είναι πάντα δύσκολο. Νιώθω 34 και το να μην είμαι μου φαίνεται παράξενο. Αισθάνομαι καλύτερα από ό,τι έχω νιώσει σε όλη μου τη ζωή. Τώρα φροντίζω πολύ καλύτερα τον εαυτό μου. Το Hollywood το κάνει όλο αυτό πολύ πιο δύσκολο. Μεγάλωσα θεωρώντας ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι λυπηρό γιατί με έβαλε σε μπελάδες. Προσπάθησα τόσο σκληρά να καθυστερήσω το χρόνο που στην πραγματικότητα τα έκανα χειρότερα.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP