CELEBRITIES

Η Ciara ζητάει 15 εκατ. δολάρια από τον πρώην της για συκοφαντική δυσφήμιση

Δεν τελειώνουν όλοι οι έρωτες ευχάριστα ή τουλάχιστον ομαλά και αυτό είναι κάτι που οπωσδήποτε μπορεί να επιβεβαιώσει από προσωπική της εμπειρία και η Ciara.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, η γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε αγωγή εναντίον του πρώην αρραβωνιαστικού της, ράπερ Future, ζητώντας του 15 εκατ. δολάρια για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της.

 

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2016, η Ciara είχε ξαναστείλει αγωγή στον Future, κατηγορώντας τον πως την αμφισβητεί ως μητέρα για το δίχρονο γιο τους και πως ψευδώς υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να τον βλέπει. Τον κατηγορούσε επίσης ότι απειλούσε εκείνη το νυν σύζυγό της, Russell Wilson, για τη ζωή τους.

Παρόλ’ αυτά, τον Ιούλιο του 2016, ο Future φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Rolling Stone Magazine και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, δήλωσε απευθυνόμενος στην Ciara: “Δεν θα ευχόμουν ποτέ να αποτύχεις στην καριέρα σου (υπήρχαν σχετικές φήμες). Το να είσαι επιτυχημένη και ευτυχισμένη με βοηθάει γιατί συνδεόμαστε για μια ζωή, με το παιδί που έχουμε μαζί. Αν είσαι χαρούμενη, είμαι χαρούμενος. Δεν θέλω να περνάς άσχημα γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο παιδί μας, στο γιο μου. Θέλω να είσαι όσο πιο καλά μπορείς“.