CELEBRITIES

Ο Chris Pratt απαντά στα αρνητικά σχόλια για το βάρος του με τον πιο αστείο τρόπο

Σε έναν ιδανικό κόσμο, κανένας δε θα σχολίαζε το κορμί κανενός. Επειδή όμως απέχουμε αρκετά από αυτή την πραγματικότητα, μπορείς να δεις πώς αντιμετώπισε ο Chris Pratt  τα σχόλια για το βάρος του και να πράξεις ανάλογα όταν σε προσβάλλουν για το σώμα σου.

Ο Chris Pratt αυτή την περίοδο γυρίζει το sequel του Jurassic World, αλλά παράλληλα με αυτό, ανεβάζει στο instagram και κάτι σαν mini series, με το όνομα “What’s my snack”. Δεν είχε φανταστεί βέβαια πως οι fans του θα διαμαρτύρονταν βλέποντας αυτά τα βιντεάκια, αποκαλώντας τον “πολύ αδύνατο”.

Ο ίδιος έχει μιλήσει εκτεταμένα για την αλλαγή στη διατροφή του και τον τρόπο ζωής του, λέγοντας σε συνεντεύξεις του πως όταν ήταν βαρύτερος, υπέφερε από θέματα υγείας. Έτσι, αντιμετώπισε αυτά τα σχόλια με τον πιο αστείο τρόπο, αντί να τα πάρει σοβαρά, και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία.

Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι δείχνω πολύ αδύνατος στα τελευταία επεισόδια του #Whatsmysnack. Μερικοί μάλιστα το τράβηξαν περισσότερο και είπαν ότι δείχνω σκελετωμένος. Επειδή, λοιπόν, είμαι άντρας δε σημαίνει ότι δε με αγγίζουν όσα ψιθυρίζετε. Το body shaming πονάει. Οπότε για να αποδείξω ότι έχω αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου, ανεβάζω μια selfie μου σε αυτό που εγώ θεωρώ πολύ υγιές βάρος. Τα 230 κιλά. Μηδέν τοις εκατό λίπος. Εννοείται πως αστειεύομαι παιδιά. Αυτός είναι ο σκελετός ενός τυραννόσαυρου Ρεξ. Σας την έφερα τόσο πολύ. Θεέ μου.