CELEBRITIES

Η Chiara Ferragni είναι μία sexy μαμά και έχει αποδείξεις γι’ αυτό

Vianney Le Caer/Invision/AP

Υπάρχει κάτι που η Chiara Ferragni δεν είναι; Η 31χρονη Ιταλίδα επιχειρηματίας, που έγινε πριν τρία χρόνια case study στο Πανεπιστήμιο του Harvard για την επιτυχία της, ξεκίνησε το blog της το 2009. Σχεδόν μια δεκαετία μετά είναι μία από τις πιο ισχυρές επιχειρηματίες και influencers στον χώρο της μόδας.

Το τελευταίο δεν το λέμε εμείς αλλά το περιοδικό Forbes που την έβαλε πρώτη στην σχετική λίστα το 2017. Η Chiara που εδώ και τρεις μήνες έχει γίνει μητέρα του μικρού Leoncino, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται και για τον τίτλο της sexy μαμάς. Η Ιταλίδα κατέκτησε μία ακόμα θέση σε μία εντελώς διαφορετική λίστα αυτή τη φορά του περιοδικού Maxim, το οποίο την συμπεριλαμβάνει στις 100 πιο sexy γυναίκες του πλανήτη. Την εισοδό της στη λίστα Maxim Hot 100 ανακοίνωσε η ίδια η Chiara μέσω του αγαπημένου της Instagram.

Made it to #MaximHot100 list More on my stories

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

 

Ως νέα μαμά, που έχει βιώσει δεκάδες αλλαγές στην εικόνα και την ψυχολογία της, σίγουρα είναι ευχάριστο για την Chiara το να κατακτά μια θέση στη λίστα μόλις τρεις μήνες μετά την απόκτηση του παιδιού της από τον σύζυγό της, Fedez. Εύγε Chiara! Εμάς μας άρεσες και πριν και μετά τον «τίτλο» σου.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP