CELEBRITIES

Η Charlize Theron μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να υιοθετήσει τα παιδιά της

Jordan Strauss/Invision/AP

Είναι γνωστό πως η Charlize Theron, μέχρι σήμερα δεν έχει αποκτήσει δικά της παιδιά, ωστόσο, η αγάπη της για αυτά αλλά και η ανάγκη της να γίνει μητέρα την έκαναν πριν μερικά χρόνια να υιοθετήσει.

Το ζήτημα μιας υιοθεσίας βέβαια δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Πέρα από το ότι το άτομο που το αποφασίζει πρέπει να είναι 100% σίγουρο πως είναι έτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες της ανατροφής ενός παιδιού μπαίνουν στη μέση και όλα τα προβλήματα γραφειοκρατικής φύσης.

Ένα από αυτά αντιμετώπισε και η 42χρονη Charlize Theron και όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό Elle, ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές γι’ αυτήν. Ο λόγος; Είχε προλάβει ήδη να δεθεί συναισθηματικά με το παιδί αλλά τελικά η όλη διαδικασία για άγνωστο λόγο δεν ευοδώθηκε.

 

Η διάσημη ηθοποιός, ωστόσο, δεν αποθαρρύνθηκε και έκανε ξανά αίτηση για υιοθεσία όχι μία αλλά δύο φορές και αυτή τη φορά όλα ήταν με το μέρος της. Οι συγκυρίες την βοήθησαν κι έτσι η ίδια τώρα είναι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Του 6χρονου Jackson από την Νότια Αφρική, τη χώρα που γεννήθηκε και η ίδια, αλλά και της μόλις 2,5 ετών August που έχει γεννηθεί στην Αμερική.