CELEBRITIES

Ο Charlie Sheen αντιμετωπίζει βαριά κατηγορία παιδεραστίας. Η απάντηση του ηθοποιού

Δεν έχει τέλος αυτός ο ανεμοστρόβιλος καταγγελιών που έχει ξεσπάσει πάνω από την πιο φανταχτερή σόουμπιζ του πλανήτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquirer το νέο όνομα στη λίστα με τα σεξουαλικά σκάνδαλα είναι αυτό του ήδη διαβόητου, Charlie Sheen, o οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.

Η καταγγελία έχει τις ρίζες της στο 1986 και τα γυρίσματα της ταινίας Lucas. Ο 19χρονος τότε ηθοποιός φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το άλλοτε παιδί θαύμα Corey Haim, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με πνευμονία το 2010. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Haim είχε αποκαλύψει σε άτομα του κύκλου του, μεταξύ των οποίων είναι και ο ηθοποιός Dominick Brascia,  πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κι ενώ ήταν μόλις 13 χρονών εκείνος κι ο Sheen έκαναν σεξ υπό την επήρεια ναρκωτικών και πως μετά από αυτό ο Sheen έγινε απόμακρος απέναντί του και τον απέρριψε.

Ένας εκ των στενότερων φίλων του Haim, ο επίσης ηθοποιός Corey Feldman είχε αναφέρει το εξής περιστατικό στο βιβλίο του: “Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Lukas, ο Haim είπε ότι ένας ενήλικος τον έπεισε ότι ήταν απολύτως φυσιολογικό για μεγαλύτερους άνδρες και μικρότερα αγόρια να έχουν σεξουαλικές επαφές, λέγοντας ότι έτσι κάνουν όλοι οι άνδρες”.

Η απάντηση του Charlie Sheen ήρθε μερικές ώρες μετά μέσα από τον εκπρόσωπο του ηθοποιού ο οποίος δήλωσε ότι ο Sheen “αρνείται κατηγορηματικά αυτές τις καταγγελίες”. Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει ξεκινήσει έρευνα γύρω από την υπόθεση, στηριζόμενη στην κατάθεση του Corey Feldman.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/David J. Phillip, File