CELEBRITIES

Το συγκινητικό βίντεο της Céline Dion για τον ένα χρόνο από το θάνατο του συζύγου της

Στις 14 Ιανουαρίου, δηλαδή μόλις χθες, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που ο σύζυγος της Céline Dion, René Angélil, έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά του από το γάμο του με τη Dion και ακόμα τρία ενήλικα παιδιά από προηγούμενη σχέση του.

Έτσι, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια μοιράστηκε στη σελίδα της στο facebook ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται στιγμές από την παιδική ηλικία του συζύγου της αλλά και από την κοινή τους ζωή ως σύντροφοι και γονείς των παιδιών τους.

Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα της Céline Dion, ενώ στη λεζάντα έγραφε: “Σήμερα, 14 Ιανουαρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο René μας άφησε. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας“.

 

Σε συνέντευξή της στην Ellen DeGeneres τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι η ζωή μετά το θάνατο του René Angélil, η Céline Dion δήλωσε: “Είναι δύσκολα, πρέπει να το παραδεχτώ…Είναι μέρος της ζωής μας και η ζωή του επέβαλε αυτό. Αυτό ήταν το πεπρωμένο του και ακόμα αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερή που μου χάρισε τρία υπέροχα παιδιά“.