CELEBRITIES

Η Catherine Zeta-Jones βαρέθηκε να απολογείται για το πόσο πλούσια, όμορφη και ταλαντούχα είναι. Ναι, αυτό που διάβασες

Να σου πω κάτι; Πριν την κατηγορήσεις/ κοροϊδέψεις/ πεις «τι μας λέει αυτή τώρα» να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Είναι μια ηθοποιός, δραστήρια στο χώρο του κινηματογράφου από τη δεκαετία του 90' και, εντάξει, σχεδόν 30 χρόνια μετά, σου λέει ότι βαρέθηκε να νιώθει ενοχές που τα κατάφερε στη ζωή της. Δηλαδή η Catherine Zeta Jones πότε θα χαρεί αυτά που κέρδισε από τους κινηματογραφικούς κόπους της;  

Η σύζυγος του Michael Douglas αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς από τη θητεία της στον κινηματογράφο και να σταματήσει απολογείται για την περιουσία της- η οποία, σύμφωνα με τη βρετανική Μirror, ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια. Συν τοις άλλοις, δε θα κάτσει να σου δικαιολογηθεί που, ταυτόχρονα, είναι όμορφη, έχει μια τέλεια οικογένεια και περίσσιο ταλέντο στην υποκριτική.

Νισάφι με την ταπεινότητα είπε και μίλησε στη βρετανική Μirror.

«Ένα πράγμα που δεν είμαι πλέον είναι ταπεινή. Βαρέθηκα να είμαι ταπεινή. Όλη την ώρα είμαι ”συγγνώμη που είμαι πλούσια, συγγνώμη που έχω παντρευτεί έναν σταρ του κινηματογράφου, συγγνώμη που δεν είμαι άσχημη”», είπε και προσέθεσε «Όχι άλλα συγγνώμη. Αρκετά. Από εδώ και πέρα το μόνο που θα έχει σημασία για μένα θα είναι η δουλειά μου».

Well said, Catherine μου, καμία αντίρρηση. Πες μας ποιος σε έκανε να νιώσεις άσχημα που όλα είναι τόσο καλά, να τον κατακεραυνώσουμε.

«Η δουλειά μου είναι αυτό που αγαπώ να κάνω και η υπόλοιπη ζωή μου είναι ευλογία γιατί έχω δύο υπέροχα παιδιά και έναν υγιή, χαρούμενο σύζυγο. Είναι όλα καλά και ούτε γι’ αυτό θα κάτσω να απολογηθώ», είπε τρίβοντάς μας στη μούρη την ευτυχία της. Άντε τώρα.

Όσο για τα παιδιά της, πρόκειται να ακολουθήσουν το επάγγελμα του πατέρα και του παππού τους, Kirk Douglas. «Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Για εκείνα αυτό που μετράει δεν είναι η φήμη. Μεγάλωσαν με δύο διάσημους ανθρώπους οπότε ξέρουν πώς είναι. Ο λόγος που θέλουν να ασχοληθούν με την υποκριτική είναι επειδή αυτό αγαπούν. Ανυπομονώ να δείτε την πορεία τους γιατί, σας το λέω, θα πάνε πολύ μπροστά».

Επιπλέον, μίλησε για τις επιλογές της ως ηθοποιός. «Αυτό που με διαμόρφωσε σαν ηθοποιό είναι το γεγονός ότι μεγαλώνω. Ξεκίνησα πολύ νέα και πέτυχα γιατί δεν φοβόμουν. Κάπου στη μέση της πορείας μου φοβήθηκα όμως και άρχισα να αμφισβητώ τον εαυτό μου σχετικά με τις επιλογές μου. Πλέον, ως ώριμη γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος, δεν φοβάμαι πια».

Τάδε έφη η Catherine και ξεκαθάρισε, μια και καλή, τη θέση της. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινέστατη.

 

Κεντρική φωτογραφία:  Charles Sykes/Invision/AP