CELEBRITIES

H απάντηση του Casey Affleck στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Casey Affleck είναι ομολογουμένως πολύ περήφανος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου που απέσπασε στην 89η τελετή απονομής των Βραβείων της Ακαδημίας. Σίγουρα δεν είναι όμως το ίδιο περήφανος και για τις φήμες που σπιλώνουν το όνομά του.

Η νίκη του στα βραβεία Όσκαρ αντιμετώπισε σκληρή κριτική, αφού μερίδα της κοινής γνώμης βρίσκει απαράδεκτο να βραβεύεται ένας άνθρωπος που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σεξουαλική παρενόχληση από δύο συνεργάτιδές του.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Mark Shanahan, o 41χρονος δήλωσε για την υπόθεση τα εξής “Πιστεύω ότι κάθε είδους κακομεταχείριση από οποιονδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, είναι απαράδεκτη και αποτρόπαιη και ο καθένας αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό στο χώρο εργασίας και οπουδήποτε αλλού”.

“Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που μπορώ να κάνω γι’ αυτό”, είπε αναφερόμενες στις κατηγορίες που τον βαραίνουν. “Μπορώ μόνο να συνεχίσω τη ζωή μου όπως ξέρω και να μιλάω για το ποιες είναι οι δικές μου αξίες και πώς προσπαθώ να ζω με βάση αυτές, όλη την ώρα”.

Μας υποχρέωσες Casey.