CELEBRITIES

Η Cara Delevingne δεν είναι η μόνη celebrity που δεν βάζει “ταμπέλα” στη σεξουαλικότητά της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Cara Delevingne δήλωσε ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι "ρευστό" και πως μπορεί να να αλλάζει και να εξελίσσεται. Δεν είναι, όμως, η μόνη που τοποθετείται δημόσια γι' αυτό το θέμα στη showbiz.

Το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά στη Vogue: “Μου πήρε καιρό να αποδεχτώ την ιδέα ότι μπορεί να έλκομαι και από γυναίκες, μέχρι που ερωτεύτηκα ένα κορίτσι στα 20 και κατάλαβα ότι έπρεπε να το αποδεχτώ”.

Είμαι ερωτευμένη. Αν οι άλλοι θέλουν να πουν ότι είμαι gay, αυτό είναι υπέροχο. Είμαστε όλοι “ρευστοί”. Αλλάζουμε και εξελισσόμαστε.

Η άποψη αυτή της Cara Delevingne περί σεξουαλικότητας δεν προκαλεί εντύπωση και ειδικά όταν πρόκειται για τη showbiz, καθώς είναι αρκετές οι celebrities που κατά καιρούς έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα της “ρευστότητας” στη σεξουαλικότητα.

Οι  Kristen Stewart, Miley Cyrus και Anna Paquin έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι queer, όπως επίσης το ίδιο έχουν κάνει στο παρελθόν και οι Angelina Jolie, Wanda Sykes, Megan Fox και Raven – Symone. Μπορεί η σεξουαλικότητα να είναι κάτι διαφορετικό για καθεμιά από αυτές τις γυναίκες, όλες ωστόσο συμβάλλουν στην γνωστοποίηση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα της queer κοινότητας.