CELEBRITIES

Brigitte Nielsen: Έγινε μαμά για 5η φορά στα 54 της χρόνια

AP Photo/Frank Augstein, File

Μετά από τέσσερα αγόρια ήρθε η σειρά για ένα κοριτσάκι να κάνει την είσοδό του στη ζωή της 54χρονης Brigitte Nielsen. Η ηθοποιός όπως επιβεβαίωσε το αμερικανικό People απέκτησε τη μικρή Frida την Παρασκευή σε νοσοκομείο του Los Angeles. Αυτό είναι το πρώτο της παιδί με τον πέμπτο σύζυγό της Mattia Dessi.

AP Photo/Matt Sayles, File

AP Photo/Matt Sayles, File

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που υποδεχτήκαμε την όμορφη κόρη μας στη ζωή μας. Ήταν έναν μακρύς δρόμος και άξιζε πραγματικά. Ποτέ δεν υπήρξαμε πιο ερωτευμένοι» είπαν οι ευτυχισμένοι γονείς στο People. Το ζευγάρι προσπαθούσε να κάνει παιδί από το 2006 που παντρεύτηκε και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κράτησε μυστική την επιτυχημένη εγκυμοσύνη της Briggitte σχεδόν μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Η ηθοποιός έχει τέσσερις γιους από δύο προηγούμενους γάμους της: τον 23χρονο Raoul Meyer Jr, τον 25 ετών Douglas Meyer. τον 28χρονο Killian Gastineau και τον πρωτότοκο Julian Winding 34 ετών σήμερα. Η ίδια είχε υπάρξει παντρεμένη και με τον Sylvester Stalone με τον οποίο δεν απέκτησαν παιδιά.

Η ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι στο παρελθόν δεν υπήρξε καλή μητέρα για τα παιδιά της αφού πάλευε για χρόνια με τον εθισμό της στο αλκοόλ, τον οποίο πλέον έχει καταφέρει να ξεπεράσει. Κι ίσως με την κόρη της τώρα, νιώσει επιτέλους να τα κάνει όλα σωστά.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein, File