CELEBRITIES

Ο Patrick Dempsey θα είναι για πάντα ο McDreamy της καρδιάς μας

Ναι, το ξέρω πρέπει επιτέλους να ξεπεράσω τον McDreamy και να αποδεχτώ το γεγονός ότι σε λίγο θα δούμε την δεύτερη σεζόν του Grey's Anatomy χωρίς αυτόν αλλά δεν με νοιάζει σου λέω. Δεν φταίω εγώ που εξακολουθεί και είναι ο πιο γλυκός και ταυτόχρονα σέξι ηθοποιός που έχει περάσει από το Grey Sloan Memorial Hospital του Σιάτλ.

Τι συνέβη και τα θυμήθηκα όλα αυτά; Κάτι πραγματικά τελείως άσχετο- η πρεμιέρα της ταινίας της Bridget Jones ήταν η αφορμή για αυτό το mini παραλήρημά μου (μίνι για σένα, γιατί εγώ πέρασα τουλάχιστον μισή ώρα χαζεύοντας στο google φωτογραφίες του αναφωνόντας στο ενδιάμεσο ΜΑ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

Σε λίγες μέρες λοιπόν θα τον απολαύσουμε ξανά στην μεγάλη οθόνη σε ένα ρόλο που πραγματικά του ταιριάζει γάντι- γιατί ας είμαστε ειλικρινής η παρουσία στο Transformers δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Χτες βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας παρέα με όλη του την οικογένεια, την γυναίκα του Jillian Fink, την κόρη του και τα δύο του αγόρια.

Το ζευγάρι πριν κάτι μήνες είχε κάποια προβλήματα που είχαν φουντώσει τις φήμες περί διαζυγίου, βέβαια φαίνεται να τα έχουν ξεπεράσει γιατί χτες έμοιαζαν πιο χαρούμενοι από ποτέ. Απόδειξη οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στην σελίδα του ηθοποιού στο facebook. *χαζεύει ξανά τις φωτογραφίες από χτες, παραμιλάει μόνη της μπροστά στην οθόνη*

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image