CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds δε ζορίζεται με τις ερωτικές σκηνές της Blake Lively κι εξηγεί το γιατί

Μεγαλύτερη ίντριγκα στη βιομηχανία του κινηματογράφου από εκείνη που συνοδεύει τις ερωτικές σκηνές, δεν υπάρχει. Όλοι εμείς οι έξω απ' αυτό αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν να φιλάς, να φασώνεις και να υποκρίνεσαι ότι κάνεις σεξ με άτομα που είναι από άγνωστοι μέχρι φίλοι σου καλοί- ακόμα κι εχθροί σου- με τόση φυσικότητα. Εννοείται πως η πραγματικότητα απέχει μίλια μακριά και πως οι ηθοποιοί επαναλαμβάνουν τις συγκεκριμένες σκηνές μέχρι να τις πετύχουν, συνήθως χωρίς καθόλου ερωτικό συναίσθημα. Απλά διεκπεραιώνουν. Επιβεβαιώνει και ο Ryan Reynolds.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αν τον ενοχλεί να βλέπει τη Blake Lively να χαριεντίζεται έστω και στα ψέματα με συναδέλφους τους, ο Ryan προέβη με τη σειρά του, όπως πολλοί ακόμα ηθοποιοί στην αποδόμηση της κινηματογραφικής ερωτικής σκηνής: “Δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Ακούγεται creepy, αλλά δεν το εννοώ έτσι. Αυτό που δεν συνειδητοποιεί ο κόσμος είναι το ότι εκείνη τη στιγμή υπάρχουν καμιά 50αριά-60αριά κουρασμένοι, πεινασμένοι, καταπονημένοι άνθρωποι που κάθονται ακριβώς πίσω από τους ηθοποιούς και τους παρακολουθούν”.

Ναι, η αλήθεια είναι πως πέρα από το γεγονός ότι μιλάμε για επαγγελματίες ηθοποιούς που κάνουν τη δουλειά τους και άρα δεν νιώθουν τίποτα ο ένας για τον άλλον, οι συνθήκες αποτελούν έναν επιπλέον ανασταλτικό παράγοντα για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα. Δεν είναι και πολύ ευχάριστο να σε παρακολουθούν 50 πεινασμένοι τύποι, ό,τι κι αν κάνεις. Κι αυγά να καθαρίζεις που λέει ο λόγος.

Από την άλλη, η Blake δεν χαρίζεται, ούτε το παίζει υπερ-κουλ, είναι τίμια κι έχει ήδη προειδοποιήσει τις θαυμάστριες του συζύγου.

 

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image