CELEBRITIES

Το baby shower πάρτι της Beyoncé ήταν (προφανώς) επικό

Το γνωστό ''baby shower'' (το πάρτι δηλαδή που κάνουν φίλοι και συγγενείς σε μια μέλλουσα μαμά) της Beyoncé δεν θα μπορούσε να είναι μία απλή σπιτική μάζωξη. Η Queen B* άλλαξε το όνομα σε ''The Carter Push party'' και γιόρτασε την άφιξη των μωρών της με ένα πάρτι εμπνευσμένο από τα χρώματα και τους ήχους της Αφρικής.

Εδώ που τα λέμε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Βασίλισσα των πάντων, η οποία έχει γιορτάσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με υπέροχες φωτογραφίες, κάτι που δεν είχε κάνει με την Blue Ivy.

Το dress code του push party ήθελε ζωντανά χρώματα· πορτοκαλί, ροζ και χρυσές αποχρώσεις ενώ ο χώρος ήταν στολισμένος με ξύλινα έπιπλα, τεράστιες μαξιλάρες με τροπικά μοτίβα και λουλούδια.

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Η εμφάνιση της Beyoncé ήταν εξίσου επική. Φορούσε ένα απλό τοπ και μια πολύχρωμη φούστα, τα οποία είχε συνδυάσει με εντυπωσιακά μεγάλα αξεσουάρ, είχε δέσει τα μαλλιά της με ένα πολύχρωμο μαντήλι και είχε ένα εντυπωσιακό σχέδιο με henna στην κοιλιά της.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχουν ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια likes. Φαντάσου τι έχει να γίνει μόλις γεννήσει *βάζει notificiation alert*

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on