CELEBRITIES

H Beyonce ανοίγει τη συναυλία της με φωτογραφίες των διδύμων. Βρε πώς έχουν μεγαλώσει

Instagram/beyonce

H Beyonce αυτό το διάστημα βρίσκεται για δεύτερη φορά σε περιοδεία με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Jay Z. Oι δυο τους στο πλαίσιο της περιοδείας OTR II (On The Run) προμοτάρουν τους τελευταίους τους δίσκους και δίνουν την ευκαιρία στο κοινό να τους απολαύσει μαζί επί σκηνής.

Αυτή τη φορά, η ανατρεπτική Queen B επέλεξε να ανοίξει τη συναυλία της στο Cardiff της Ουαλίας με δύο ιδιαίτερες φωτογραφίες.

Όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη μεγάλη κόρη του ζευγαριού σε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις μαζί του και μάλιστα αν και μόλις 6 χρονών, η Blue Ivy είναι μια μικρή κυρία.

Ωστόσο, τα δίδυμα Sir και Rumi, τα έχουμε δει μόλις μία φορά σε φωτογράφιση της Beyonce όταν ήταν ακόμη μωρά. Τα δίδυμα, λοιπόν, κλείνουν ένα χρόνο ζωής και η μητέρα τους αποφάσισε να μοιραστεί με τους fan της το πόσο έχουν μεγαλώσει.

 

Συγκεκριμένα, στο άνοιγμα της συναυλίας στη μεγάλη οθόνη εμφανίζεται στα αριστερά μια φωτογραφία της Beyonce με τα δίδυμα στην αγκαλιά της, ενώ δεξιά στην οθόνη βλέπουμε μια αντίστοιχη φωτογραφία με τον Jay Z να κρατά τα παιδιά του στην τωρινή τους ηλικία (cuuute).

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/beyonce