CELEBRITIES

Beyoncé-Jay Z: Πόσο λέγεται ότι κόστισε το παιδικό δωμάτιο των διδύμων

Η βασίλισσα των πάντων Beyoncé γέννησε· τουλάχιστον αυτό γράφεται σε δεκάδες πια sites και blogs καθώς κανείς από την οικογένεια Carter δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τις διάφορες πηγές να αναφέρουν αρκετές λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες που έγιναν από την Queen B* και τον JayZ.

Το ζευγάρι λέγεται πως είχε νοικιάσει μια βίλα στο Los Angeles γιατί ήταν 5 λεπτά μακριά από το νοσοκομείο που θα γεννούσε η Beyoncé. Φήμες μάλιστα λένε ότι είχαν αγχωθεί τόσο, που έκαναν δοκιμαστικές διαδρομές με το αυτοκίνητο από το σπίτι μέχρι τη κλινική ώστε να είναι σίγουροι ότι θα φτάσουν έγκαιρα.

Κάποιοι γείτονες ωστόσο ισχυρίζονται ότι είχαν εγκαταστήσει ”ολόκληρο νοσοκομείο” στο σπίτι τους, με μηχανήματα και ειδικές πτέρυγες αξίας 1 εκ. ευρώ. Όλα αυτά βέβαια δεν είναι επιβεβαιωμένα, ενδέχεται να είναι φήμες, που κυκλοφόρησαν επίτηδες ώστε να αποπροσανατολίσουν τους παπαράτσι. Πάντως η Beyoncé γέννησε τελικά σε άλλο νοσοκομείο, στο οποίο είχαν δει να κυκλοφορούν η αδερφή της, Solange και ο JayZ.

Όσον αφορά στο σπίτι τους, σύμφωνα με την dailymail.co.uk, θα μετακομίσουν σε μια βίλα 2.700 τ.μ στο Bel Air, αξίας 120 εκ. δολαρίων, με 4 πισίνες, 8 υπνοδωμάτια και αλεξίσφαιρα τζάμια. Πηγές αναφέρουν ότι το παιδικό δωμάτιο στοίχισε περίπου 500.000 δολάρια- τα αξεσουάρ (κούνιες, λευκά είδη) είναι όλα από μεγάλους οίκους αξίας 30.000 δολαρίων ενώ το ταβάνι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζει με ουρανό γεμάτο αστέρια. Το δωμάτιο επίσης έχει walk- in ντουλάπα, τζάκι και σινεμά.

Πού καταθέτω χαρτιά για να γίνω η νταντά των παιδιών; Έχω εξαιρετική εμπειρία από τα ανίψια μου.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mark J. Terrill