CELEBRITIES

Beyoncé: 8 αξέχαστες στιγμές που μας έχει χαρίσει

Νομίζεις ότι είναι μια ακόμα βαρετή Δευτέρα; Κάνεις λάθος. Σήμερα γιορτάζει η Beyoncé, η Queen Bey της καρδιάς μας, η γυναίκα που μοιάζει να έχει καταπιεί 10 γεννήτριες- γιατί πώς αλλιώς εξηγείται η ενέργειά της πάνω στη σκηνή και μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές στην ιστορία της ποπ κουλτούρας.

Επικές live εμφανίσεις, περιοδείες που έχουν γεμίσει στάδια, άλμπουμ που έχουν πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα, special φωτογραφίσεις με τα μωρά της, που έχουν ρίξει το internet είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες της. Η Beyoncé ΕΙΝΑΙ η βασίλισσα της ποπ μουσικής και έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι κάτι παραπάνω από τραγουδίστρια.

In Beyoncé we trust, λοιπόν, και με πολύ κόπο συγκέντρωσα μερικές αξέχαστες στιγμές της· και λέω με πολύ κόπο, αφενός γιατί δεν μπόρεσα να βρω ορισμένα βίντεο (κάπου εδώ να πω ένα ΑΧ για την εμφάνισή της στα περσινά MTV VMA’s) και αφετέρου γιατί δεν γινόταν να μπουν όλες.

Χρόνια πολλά Queen Bey, να σε χαιρόμαστε, πότε θα έρθεις στην Αθήνα;

*πατάει play στο Lemonade*

Το ”Lemonade”. Τελεία.

Έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις για το αυτό το album, που βασίστηκε στην απιστία του Jay Z και στο πώς διαχειρίστηκε την όλη κατάσταση η Beyoncé. Πολλοί το χαρακτήρισαν κατινιά, άλλοι το είπαν ψεύτικο και ότι το δημιούργησε με σκοπό να προκαλέσει αλλά κανείς- ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο επική είναι η ταινία που συνόδευσε το άλμπουμ. Στο beyonceVEVO μπορείς να δεις τα περισσότερα αποσπάσματα και δεν πατήσεις το repeat, μην ξανακούσω το ”Sorry” (λέμε τώρα).

Η ποίηση που ακούγεται στην ταινία

Ένας από τους παράγοντες της επιτυχίας του ”Lemonade” ήταν η υπέροχη ποίηση που ακουγόταν σε κάθε κεφάλαιο της ταινίας από την Beyoncé. Αρκετά από τα ποιήματα που ακούγονται ανήκουν στην 29χρονη Warsan Shire και είναι απίστευτα καθηλωτικά.

“Accountability”

You find the black tube inside her beauty case where she keeps your father’s old prison letters. You desperately want to look like her. You look nothing like your mother. You look everything like your mother [..]

Το videoclip του ”Partition”

Κανένα ”50 shades of Grey”, ΚΑΝΕΝΑ. Το βίντεοκλιπ του ”Partition” είναι ό,τι πιο hot και σέξι μας έχει χαρίσει ποτέ η Queen Be και μας έχει χαρίσει ΠΟΛΛΑ σέξι βίντεοκλιπ.

Η live εμφάνιση με τον Kendrick Lamar στα Bet Awards

Ανατριχίλα. Αυτό και τίποτα άλλο. Μια συγκλονιστική ερμηνεία του ”Freedom” από το album της ”Lemonade” στο πλευρό του Kendrick Lamar στα Bet Awards που θα μείνει για πάντα στην ιστορία της ποπ κουλτούρας.

Το ”Who run the world” Billboard Awards

Αυτό το τραγούδι ΥΜΝΟΣ, που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο είχε το live που του άξιζε στα Billboard Awards το 2011. Η Beyoncé, μια τεράστια οθόνη με πανέμορφα visuals, χορευτές και το πιο powerful τραγούδι της, ξεσήκωσαν το κοινό και έτσι μπήκε αυτόματα στην ιστορία με τις καλύτερες εμφανίσεις.

Η εμφάνιση στο Super Bowl του 2016

Λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του βίντεοκλιπ του “‘Formation” η Beyoncé εμφανίστηκε στο πλευρό του Chris Martin και του Bruno Mars στο ημίχρονο του Super Bowl και μας χάρισε μια από τις πιο δυνατές ερμηνείες μαζί με δεκάδες χορεύτριες ντυμένες στα μαύρα.

Η επική εμφάνιση στα Grammy ενώ ήταν έγκυος

Και κλείνουμε με την τελευταία της εμφάνιση πριν γεννήσει, στα περσινά Grammys, όπου τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του ”Lemonade” με την κοιλιά στο στόμα. Ναι, ήταν υπέροχη και απέδειξε ότι η ζωή μιας γυναίκας δεν σταματάει όταν μένει έγκυος.

Υ.Γ Αυτό το meme

Δεν γινόταν να μην αναφέρω το καλύτερο meme που δημιουργήθηκε ποτέ με πρωταγωνίστρια την Beyoncé, από την εμφάνισή της στο Super Bowl το 2013. Συγνώμη Be, σε αγαπάω, το ξέρεις.

Κεντρική φωτογραφία: 13thWitness/Invision for Parkwood Entertainment/AP Images