CELEBRITIES

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Κοινή εμφάνιση μετά από καιρό

NDP Photo Agency

Έξι μήνες έγγαμου βίου συμπληρώνουν αυτόν τον μήνα η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Ο γάμος τους, κατά τα δημοσιογραφικά κλισέ έσκασε σαν βόμβα στον κόσμο της showbiz. Μέσα σε αυτούς του έξι μήνες που πέρασαν, οι δυο τους έζησαν εκλογές και ορκωμοσίες και φυσικά το κοινό τους πρόγραμμα περιλάμβανε λιγοστό χρόνο για στιγμές διασκέδασης.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες τους έχουμε δει ελάχιστα σε βραδινές εξόδους τους. Μετά την επίσκεψή τους στο θέατρο Άλσος το καλοκαίρι, ήρθε και η επόμενη θεατρική τους βραδιά. Πριν λίγες ημέρες οι δυο τους βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Το ζευγάρι παρακολούθησε το sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», δια χειρός και πάλι της Μιμής Ντενίση από την πρώτη σειρά των καθισμάτων. Και δεν είναι μόνο που ο Βασίλης Κικίλιας είναι υπουργός, οπότε θα απολάμβανε και το ανάλογο seating. Είναι που και τα πόδια του είναι αυτό που λέμε 2 μέτρα. Πώς να του ζητήσουν να τα στριμώξει σε οποιαδήποτε άλλη σειρά; Σου έχουμε μιλήσει άλλωστε ξανά για την πολυπλοκότητα που έχουν οι θεατρικές έξοδοι για τους ψηλούς αυτού του κόσμου αλλά και για τους κοντούς που θα καθίσουν πίσω τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού απαθανατίστηκαν χαμογελαστοί λίγο πριν σβήσουν τα φώτα και ανοίξει η αυλαία του θεάτρου «Ελληνικός Κόσμος».

Μπαλατσινού Κικίλιας Από Σμύρνη Σαλονίκη Το ζευγάρι κατά την είσοδό του στο θέατρο. / NDP Photo Agency

Το ζευγάρι κατά την είσοδό του στο θέατρο.

Μπαλατσινού Κικίλιας Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, δίπλα στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. / NDP Photo Agency
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, δίπλα στην υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Το Love Story της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 όταν ο Βασίλης Κικίλιας ήρθε ως καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσίαζε τότε η Τζένη Μπαλατσινού στο Mega. Τον Αύγουστο του 2017 ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους εντοπίζει σε κοινές διακοπές στην Πάτμο. Τους επόμενους μήνες έρχεται η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση και η συγκατοίκηση στο Κολωνάκι. Την Άνοιξη του 2018, ωστόσο, έρχεται ο χωρισμός. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε «μυστικά» τον φθινόπωρο του 2018 και έκτοτε όλα βαίνουν καλώς.

Μπαλατσινού Κικίλιας Το ζευγάρι μετρά σχεδόν έξι μήνες γάμου. / NDP Photo Agency
Το ζευγάρι μετρά σχεδόν έξι μήνες γάμου.

«Δεν έχει αλλάξει, είχα πάντα μια έντονη καθημερινότητα, συνεχίζω να έχω. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον ο τομέας που ασχολείται ο Βασίλης, έχει να κάνει με τον ανθρώπινο παράγοντα, είναι πάρα πολύ όμορφο και πολύ δύσκολο. Τον θαυμάζω πολύ», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκτός από το πώς άλλαξε την καθημερινότητά της ο γάμος τους κλήθηκε να σχολιάσει και τα διάφορα ψευδή δημοσιεύματα για το άτομο της . «Πιστεύω στην ελευθερία του Τύπου και του λόγου. Αυτό το οποίο αρνούμαι είναι η ελευθεριότητα των ηθών. Τον τρόπο που μπορεί να γράφεται ένα κείμενο κάποιες φορές», δήλωσε.