CELEBRITIES

Αυτό είναι το πρώτο “στρουμπουλό” μοντέλο που ποζάρει για το Sports Illustrated

Το Sports Illustrated μας έχει συνηθίσει σε sexy εξώφυλλα και πόζες γυμνασμένων, υπερβολικά αδύνατων μοντέλων που μας κάνουν να μετανιώνουμε για τις σοκολάτες που τρώμε καθημερινά και το ότι ακόμα δεν έχουμε μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής.

Αυτή τη φορά, όμως, έκανε για πρώτη φορά στροφή στις καμπύλες και δημιούργησε ένα μικρό χαμό. Συγκεκριμένα, επέλεξε την Robyn Lawley για την έκδοση με Swimsuit.

Η 25χρονη Robyn Lawley έχει απογειώσει την καριέρα της από τότε που έκανε στροφή στο “plus size” μόντελινγκ, παρόλο που η ίδια θεωρεί γελοίο να κατατάσσεται σε αυτή την κατηγορία.

“Συμφωνώ με όσους βρίσκουν γελοίο το να αποκαλούμαι plus size μοντέλο και το έχω δηλώσει δημόσια πολλές φορές σε κάθε βήμα της καριέρας μου” έχει τονίσει χαρακτηριστικά. Εδώ που τα λέμε, μάλλον έχει δίκιο, αν σκεφτείς ότι έχει ύψος 1,88 και φοράει νούμερο 12, δηλαδή για να τα πούμε στα… Ευρωπαϊκα 40. Για τον κόσμο της μόδας όμως, είναι πράγματι πάνω από το “κανονικό”.

“Είναι ώρα να απαλλαγούμε από τις ταμπέλες και να αγκαλιάσουμε τα διάφορα μεγέθη στο κόσμο της μόδας και τα μέσα ενημέρωσης” έχει γράψει η Robyn Lawley η οποία θα φέρει σύντομα στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Όπως μάλιστα δήλωσε πρόσφατα δεν αγχώνεται για το πότε θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. “Δε βιάζομαι, θα πάρω τον χρόνο μου” σημείωσε συγκεκριμένα.

 

Η Robyn Lawely εκτός όλων των άλλων, είναι dj με το nickname “Robelle”, είναι food blogger, έχει εκδώσει βιβλίο μαγειρικής και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά μαγιό για διάφορους τύπους γυναικείου σώματος.

Μας αρέσει το plus size στο Ladylike:

Hayley Hasselhoff: Η κόρη του David Hasselhoff είναι plus size μοντέλο

Οι 10 πιο σημαντικές plus size στιγμές του 2014