CELEBRITIES

Άβα Γαλανοπούλου: “Δεν ήθελα να ζω”

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, μίλησε για ακόμα μία φορά η Άβα Γαλανοπούλου, αυτή τη φορά αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για εκείνο το σκοτεινό διάστημα της ζωής της. Η ηθοποιός έχει εξομολογηθεί δημόσια το πρόβλημα, που αντιμετώπισε. Η συνέντευξή της αυτή την φορά είναι και πάλι σοκαριστική.

Όπως όλα δείχνουν, η Άβα δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως από την περιπέτειά της. Η ίδια λέει σχετικά: «Είμαι η Άβα και στέκομαι πάλι στα πόδια μου! Έφαγα ένα πολύ δυνατό χαστούκι από τον άντρα που με πρόδωσε και μου έφαγε όλα μου τα χρήματα, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, χωρίς να μπορώ καν να φάω, μα με τη στήριξη της οικογένειάς μου και καλών φίλων μου μπόρεσα να σηκωθώ και να σταθώ ξανά όρθια. Ένιωσα να κομματιάζομαι, μα τα κατάφερα και είμαι και πάλι στη σκηνή που λατρεύω… Είναι η όαση μου το θέατρο, είναι η παρηγοριά μου, δραπετεύω, μέσα από αυτό, από όσα έζησα και όσα ζούμε όλοι στις άθλιες και σκληρές αυτές ημέρες… Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο «Xυτήριο» και την υπέροχη δροσερή αυλή του και να παίξω με εξαιρετικούς συναδέλφους το Bam – Bam! που έφτιαξε με αγάπη ο Γιώργος Βάλαρης».

Η εξέλιξη σχετικά με τα χρήματα που έχασε, έχει πάρει τη δικαστική οδό και η ηθοποιός είναι αισιόδοξη για την έκβασή της. «Πίστεψα σε ένα ψέμα και έπεσα θύμα ενός ανθρώπου δόλιου που θέλησε να με καταστρέψει – και το κατάφερε με έναν τρόπο. Έχασα όλα μου τα λεφτά. Όλα όσα έβγαλα με κόπο τόσα χρόνια στο θέατρο και την τηλεόραση, δουλεύοντας από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Τόσοι κόποι πεταμένοι. Ακόμα και αν δικαιωθώ, οι πληγές πονάνε πολύ», εξηγεί χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ακριβές χρηματικό ποσό που έχασε, η Άβα Γαλανοπούλου δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, απάντησε: «Δεν ήθελα να ζω. Δεν θέλω να σου πω κάτι παραπάνω, αλλά ο νοών νοείτω. Ευτυχώς ήταν στο πλάι μου η αγαπημένη μου οικογένεια και καλοί μου φίλοι και μου έδωσαν δύναμη και φιλί ζωής».

Ωστόσο το θέμα της φιλίας δεν ήταν ο,τι πιο εύκολο στην δυσκολία που αντιμετώπισε. Πολλοί ήταν οι φίλοι που εξαφανίστηκαν όταν τα πράγματα έγιναν δύσκολα.  «Πέρασα τραγικά, μπήκα και βγήκα στα νοσοκομεία, έπαθα νευρική ανορεξία, κατάθλιψη, δεν ήθελα να πηγαίνω πουθενά, έμεινα μακριά από τη δουλειά μου που λατρεύω. Ήταν τεράστιος ο πόνος, σα να μου έσπαγαν τα κόκαλα… Έπιασα πάτο, αλλά ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ ξανά. Όλοι πέφτουμε κάποια στιγμή κι όλοι χτυπάμε – άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Το θέμα είναι να μπορείς να ξανασηκώνεσαι… Τα κατάφερα και παλεύω κάθε ημέρα να μείνω έτσι δυνατή. Δεν είναι εύκολο», εξομολογείται στον Βασίλη Μπουζιώτη και την εφημερίδα Real.

Διάβασε επίσης στο Peoplegreece

Η Άβα Γαλανοπούλου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της: «Δεν ήθελα να ζω»

Άβα Γαλανοπούλου: Οι ρόλοι που έχασε λόγω κιλών και το περιστατικό με τον Σάκη Μπουλά που τη «σημάδεψε»