CELEBRITIES

Αθηναΐς Νέγκα: Η αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό, το μωρό της, η κυτταρίτιδα και το μήνυμά της

Instagram/Athinaisnegka

Μπορεί η ίδια να μην δηλώνει σούπερ περήφανη για την εικόνα του σώματός της 6 μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της, ωστόσο η Αθηναΐς Νέγκα στα μάτια μας όμως είναι μία κούκλα. Και το καλύτερο; Είναι μια όμορφη γυναίκα που έχει και χιούμορ και ευθύτητα και αυτοπεποίθηση. Τα τρία τελευταία τα αποδεικνύει όχι μόνο με την κάθε παρουσία της στην τηλεόραση αλλά και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η φωτογραφία που μοιράστηκε χθες στον λογαριασμό της από τη Σκόπελο όπου βρίσκεται για διακοπές με τις κόρες της και τον σύζυγό της. Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε την φωτογραφία της με μαγιό, χωρίς ρετούς και με την μικρή της κόρη στην αγκαλιά και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

«Εδώ βλέπετε έναν φοίνικα,δυο δέντρα,λίγη κυτταρίτιδα (δε βαριέσαι) εμένα, το μωρό και μια κοιλιά που και να την ρουφήξω πλέον δεν δείχνει καλύτερη. δεν θα πω πως ειμαι σούπερ περήφανη, θελω να βελτιωσω κ να συμμαζέψω ο τι μπορώ κ ο τι μαζεύεται ,προς το παρόν ομως ειμαι ετσι επισης με δάγκωσε σφήκα χθες. Καταπληκτικη στιγμή. Έχουν πρηστεί τα μάτια μου απο την αλλεργία. Πονος! «Φανταστικές» διακοπές. Υπολογιζω μεχρι το απόγευμα να αποκτήσω σούπερ δυνάμεις!», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα και εμείς της βγάζουμε το καπέλο.

Λίγο αργότερα μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπο των οικογενειακών της διακοπών στη Σκόπελο χαρίζοντας στους φίλους της μία σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της. Με το γνωστό της χιούμορ μάλιστα σχολίασε ότι η στάση του συζύγου της είναι δική της απαίτηση για να μην μπορεί να βλέπει «τι κυκλοφορεί» στην παραλία.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Athinaisnegka