CELEBRITIES

Άσπα Τσίνα: “Φυσικά και θα έκανα sex με γυναίκα”

Η παρελθοντολαγνεία είναι γεγονός αναμφισβήτητο και κάπως εξηγούνται και οι πολύφυλλες συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν πάψει χρόνια να εμφανίζονται στην ελληνική τηλεόραση. Έτσι δε μας κάνει εντύπωση η συνέντευξη και φωτογράφιση της Άσπας του Fame Story, η οποία έχει μείνει στην ελληνική, τηλεοπτική ιστορία με την ατάκα "Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου".

Σήμερα, μιλά στο YOU για την εποχή του Fame Story, το οριστικό διαζύγιο με τον άντρα της, το παιδί της, αλλά και πώς νιώθει που αρνήθηκε να της γράψει τραγούδια ο Φοίβος.

Έδωσα πραγματικά τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτή τη σχέση. Τι να σου πω; Τελικά ή δεν ήμουν αρκετή για εκείνον ή ήμουν πάρα πολύ και δεν το άντεξε. Πάντως δεν του κρατάω καμία κακία, τον ευγνωμονώ και εκείνον και όλες τις κοπελίτσες που εισέβαλαν στη ζωή μου παντοιοτρόπως για τη δική μου αναβάθμιση.

Το παιδί μου είναι μια αυτόνομη προσωπικότητα, που έχει σχέση με τον πατέρα του και καλό του κάνει που την έχει. Προσωπικά δεν έχω τίποτα να πω μαζί του πλέον.

Σε προσωπικό επίπεδο ποτέ δε μου είπε ο Φοίβος θέλω να κάνουμε CD, όμως ναι, μου είχε τεθεί ως πρόταση από τον Γιώργο Λεβέντη και τον Θοδωρή Κυριακού. Κάτι το οποίο απέρριψα και σήμερα λέω στον εαυτό μου “είσαι ηλίθια”. Βέβαια κι εκεί έπαιξε τον ρόλο του ο πρώην σύντροφός μου που δεν του περνούσε καν απ’ το μυαλό να συνεργαστώ με τον πιο εμπορικό συνθέτη της Ελλάδας, οπότε έλεγα “Ας είμαι καλά στη σχέση μου και βλέπουμε στο μέλλον…“.

Δεν μου έχει τύχει, όμως αν προέκυπτε κι αναπτυσσόταν αμοιβαίος έρωτας, ναι, φυσικά θα έκανα σεξ με γυναίκα!”

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ωραίο προσωπάκι, παιδικό! Με άλλη ομάδα ίσως ήταν πιο ικανός“.

Πηγή: περιοδικό YOU