CELEBRITIES

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι άνδρες της τηλεόρασης

Δουλεύεις 8ωρα και βάλε; Επτά ημέρες την εβδομάδα; 364 ημέρες το χρόνο; Έπιασες και δεύτερη δουλειά; Ο λογαριασμός στην τράπεζα παραμένει σε επίπεδα λύπησης; Είναι πολλά τα λεφτά αλλά Ashton να πάνε. Άλλοι μαζεύουν το χρήμα και κάνουν μόνο μία δουλειά.

Η αγάπη μας για τις λίστες είναι γνωστή και το Forbes φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να μας δίνει υλικό για συζήτηση. Αυτή τη φορά θα εξετάσουμε τη δεκάδα με τους πιο καλοπληρωμένους άνδρες ηθοποιούς της τηλεόρασης.

Στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον κούκλο Ashton Kutcher με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο. Στενός συνεργάτης κι αυτός του Ashton, αφού μιλάμε για τον συμπρωταγωνιστή του στο Two and a Half Men, Jon Cryer.

Εκατομμύρια να δουν τα μάτια σου. Κάτω από 11 δεν έπεσε η πρώτη δεκάδα. 26 ο πρώτος και 11 ο δέκατος. Χάλια σας λέω, χάλια. Πώς να ζήσουν οι άνθρωποι; Πώς να πληρώσουν λογαριασμούς; Πώς να θρέψουν την οικογένεια;

Οι περισσότεροι είναι παλαιοί γνώριμοι, αφού κάθε χρόνο το όνομά τους φιγουράρει στη λίστα. Ashton Kutcher, Jon Cryer, Kevin Spacey, Jim Parsons και Jason Segel. Οι γνωστοί και αγαπημένοι.

Οι τηλεοπτικές σειρές που έχουν κάνει πάταγο είναι: Two and a Half Men, NCIS, Grey’s Anatomy, The Mentalist, Big Bang Theory και How I Met Your Mother.

Δείτε ποσά και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμες.

Ashton Kutcher-Two and a Half Men, 26 εκατομμύρια δολάρια

 

Jon Cryer-Two and a Half Men, 19 εκατομμύρια δολάρια

 

Mark Harmon-NCIS, 19 εκατομμύρια δολάρια

 

Neil Patrick Harris-Hedwig and the Angry Inch, 18 εκατομμύρια δολάρια

 

Patrick Dempsey-Grey’s Anatomy, 16 εκατομμύρια δολάρια

 

Kevin Spacey-House of Cards, 16 εκατομμύρια δολάρια

 

Tim Allen-Last Man Standing, 15 εκατομμύρια δολάρια

 

Simon Baker-The Mentalist, 13 εκατομμύρια δολάρια

 

Jim Parsons-Big Bang Theory, 12 εκατομμύρια δολάρια

 

Jason Segel-How I Met Your Mother, 11 εκατομμύρια δολάρια

Διαβάστε τα υπόλοιπα ονόματα της λίστας στο Forbes