CELEBRITIES

10 διάσημοι άντρες που απάτησαν τις επίσης διάσημες συντρόφους τους

AP Photo/Massimo Sambucetti)

Με αφορμή το «κέρατο» που έριξε αυτός ο τρισκατάρατος Tristan Thompson στην Khloe Kardashian, η οποία είναι με την κοιλιά στο στόμα και από μέρα σε μέρα γεννάει, πήγαμε και θυμηθήκαμε μερικές διάσημες περιπτώσεις αντρών οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει το περίφημο «η απιστία δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση», μιας που οι πομπές τους αργά ή γρήγορα μαθεύτηκαν. Οι πιο ειλικρινείς το παραδέχτηκαν ακόμα και δημόσια, οι άλλοι δεν έκαναν καμία δήλωση αλλά καμιά φορά είναι περιττό, καθώς «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια»;

O Woody Allen τη Mia Farrow

AP Photo/Bill Kostroun

AP Photo/Bill Kostroun

Ο πρώτος διδάξας στο εντελώς απαράδεκτο, πιο ατιμωτικό είδος φυτρώματος κεράτου είναι ο Woody, ο οποίος δεν παράτησε τη Μia Farrow για μια οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά για τη θετή της κόρη, νεαρή Νοτιοκορεάτισσα Soon Yi Previn. Η Mia το ανακάλυψε με φανταστικό τρόπο, δηλαδή με γυμνές φωτογραφίες της Soon στα συμπράγκαλα του Woody.

O Jesse James τη Sandra Bullock

AP Photo/Peter Kramer, File

AP Photo/Peter Kramer, File

«Kαι κερατάς και γδαρμένος» βγήκε η Sandra, η οποία δεν φτάνει που έπρεπε να διαχειριστεί την απιστία του «πουθενά» κυρίου Jesse James, τ’ άκουσε κι από πάνω. Το ζευγάρι χώρισε το 2010 μετά από πέντε χρόνια γάμου και κυρίως μετά από την εξομολόγηση διαφόρων γυναικών που έβγαιναν στα περιοδικά και δήλωναν ότι είχαν κάνει σεξ με τον άντρα της. Εκείνος απολογήθηκε δημόσια σε πρώτη φάση αλλά δυο χρόνια αργότερα είπε πως δεν περνούσε καθόλου καλά σ’ αυτό τον γάμο. Ναι. Και;

O Jude Law τη Sienna Miller

AP Photo/Kirsty Wigglesworth-pa

AP Photo/Kirsty Wigglesworth-pa

Η γνωστή ιστορία με την νταντά Daisy Wright. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη και στις αξιοσέβαστες οικογένειές μας για τον πόνο που έχω προκαλέσει» είχε πει τότε ο Jude και κανένα δάκρυ δεν κύλησε. Μετά τα ξαναβρήκαν για ένα διάστημα, αλλά το γυαλί άμα σπάσει, έσπασε.

O Hugh Grant την Elizabeth Hurley

AP Photo/Bridget Jones

AP Photo/Bridget Jones

Άλλη μια περίπτωση απιστίας- ετεροντροπή. Να έχεις για γυναίκα την Elizabeth Hurley και να σε κάνουν τσακωτό με ιερόδουλη μέσα στο αυτοκίνητό σου  Ο Hugh παραδέχτηκε την ανοησία του δημόσια, αφού δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 ετών με αναστολή για προσβολή της δημοσίας αιδούς και η φωτογραφία του από τη Σήμανση είχε γίνει ήδη viral.

O Jay-Z την Beyonce

 AP Images

Βλέπαμε την αδερφή Solange να κάνει φύλλο και φτερό το γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ και τη Beyonce δυο βήματα πιο πέρα να στέκει ασάλευτη και δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε. Βασικά ξέραμε και ήταν αυτό που όντως συνέβη. Κουτσουκέλα. O Jay Z μίλησε γι’ αυτό ανοιχτά τον περασμένο Νοέμβρη, εμείς βέβαια ήμασταν ήδη ενήμεροι, μας το ‘χε πει η Queen Bey στο Lemonade.

O Bill Clinton τη Hillary

AP Photo/Kelly P. Kissel

AP Photo/Kelly P. Kissel

Λεκέδες, οβάλ γραφεία, Μόνικα “Gate” Λεβίνσκι και το μεγαλύτερο ρεζιλίκι αυτού του είδους που έζησε ο Λευκός Οίκος από τότε που τον κατοικούσε ο George Washington μέχρι και σήμερα (αυτό το τελευταίο «παίζεται» βέβαια, χάρη στον Donald Trump).

O Ben Affleck τη Jennifer Garner

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή. Τίποτα δεν εκτίμησε ο Ben Affleck. Οι περισσότεροι έχουν από ένα πάθος. Ο Ben, που ‘θελε λίγο τζόγο, λίγο αλκοόλ, λίγο από κανάρα σε κανάρα να πετάει, έδειξε την ασέβειά του προς την Jennifer Garner όταν άρχισε να γλυκοκοιτάζει την νταντά των παιδιών. «Με αποπλάνησε στο ντους» δήλωνε μια και δυο η Christine Ouzounian μα κανείς δεν της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Jennifer έναν χρόνο μετά το σκάνδαλο είπε στο Vanity Fair πως η νταντά δεν ήταν η αιτία του χωρισμού τους και πως είχαν ήδη χώρισει με τον Ben, μήνες πριν.

O Ashton Kutcher τη Demi Moore

AP Photo/Peter Kramer

AP Photo/Peter Kramer

Μερικά χρόνια προτού ο Ashton ερωτευτεί τη Μila Kunis και γίνει υπόδειγμα οικογενειάρχη, ήταν παντρεμένος με την κατά 15 χρόνια μεγαλύτερή του Demi, στην οποία δεν ήταν αυτό που λένε «υπόδειγμα πίστης και αφοσίωσης». Τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να την απατάει από τα πρώτα κιόλας χρόνια του γάμου τους, μια με μία μαντάμ σε κάτι τουαλέτες εστιατορίου στο Λος Άντζελες, μία με μια άλλη, Ελληνοϊταλίδα σε κάτι μπαρ και μία με μια άλλη, σε κλαμπ στο Σαν Ντιέγκο. Ασταμάτητος.

O Ethan Hawke την Uma Thurman

AP Photo/Chris Pizzello

 AP Images

Ο Ethan Hawke απάτησε την Uma με την νταντά των παιδιών τους κι εκείνη φυσικά τον χώρισε. Χρόνια μετά έκανε κάτι δηλώσεις του τύπου «Οι άνθρωποι έχουν πολύ παιδαριώδεις απόψεις για τη μονογαμία και την πίστη», «Δεν μπορεί να βασίζει κανείς τη σχέση του στη σεξουαλική πίστη» και μας έβαλε όλους στη θέση μας.

O Scott Disick την Kourtney Kardashian

Scott Roth/Invision/AP

Scott Roth/Invision/AP

Θα με πεις πεζή για τον χαρακτηρισμό αλλά αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια: Ταράνδο την έκανε την Kourtney o Scott στα εννιά χρόνια που ήταν μαζί. Η Kourtney έχει ξεσπάσει σε κλάματα γι’ αυτό στην κάμερα του Keeping Up With The Kardashians, η μαμά Kris του έχει αποδώσει δημόσια τον χαρακτηρισμό “Piece of Shit” και δικαίως. Αναμένουμε φυσικά αντιδράσεις μαμάς Kris για το τελευταίο περιστατικό απιστίας που έχει συνταράξει την οικογένεια. 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Massimo Sambucetti