CELEBRITIES

Η Asia Argento αποχαιρετά τον σύντροφό της Anthony Bourdain και συγκινεί

Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images

Τον περασμένο μήνα η Asia Argento συντάραξε τις Κάννες με την ομιλία της για τον βιασμό της από τον Harvey Weinstein στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης. Η δύναμη που χρειάστηκε για να μιλήσει δημόσια ωστόσο, ήταν μόνο μια πρόγευση από τη δύναμη που χρειάζεται αυτές τις ημέρες για να αντιμετωπίσει την είδηση της αυτοκτονίας του συντρόφου της Anthony Bourdain.

Ο γνωστός σεφ με την πολυτάραχη ζωή και την σπουδαία καριέρα, αυτοκτόνησε το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο του Παρισιού όπου βρισκόταν για να γυρίσει ένα επεισόδιο της νέα σεζόν της εκπομπής «Parts Uknown». Η σύντροφός του, Asia Argento, βρισκόταν στην Ιταλία. Το ζευγάρι δεν έκρυβε τη σχέση του την οποία ζούσε ούτως ή άλλως από απόσταση, ενώ ο σεφ ήταν από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο για τον Harvey Weinstein στο πλευρό της και τη στήριζε δημόσια.

«Ο Anthony, έδινε όλο του το είναι σε ότι κι αν έκανε. Το ιδιοφυές, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε έδωσε έμπνευση σε τόσους πολλούς ανθρώπους και η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι παραπάνω από συντετριμένη», έγραψε στο Twitter η ηθοποιός και σκηνοθέτης ζητώντας από τα media να σεβαστούν την ίδια και την οικογένεια του σεφ αυτές τις στιγμές.

 

Κεντρική φωτογραφία: Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images