CELEBRITIES

Asia Argento: Η τελευταία σύντροφος του Anthony Bourdain και οι φήμες για ερωτική απογοήτευση

Γνωρίστηκαν το 2016, με αφορμή ένα επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής του, "Parts Unknown". H Asia Argento, η 43χρονη κόρη του Ιταλού σκηνοθέτη Dario Argento ήταν η τελευταία σύντροφος του Anthony Bourdain και για κάποιους ίσως η γυναίκα που πλήγωσε την καρδιά του.

This Love Kills Fascists @anthonybourdain

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Στο περιβάλλον του Bourdain κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ότι ο πληγωμένος έρωτάς του για εκείνη ήταν ο λόγος που ο διάσημος συγγραφέας και γαστρονόμος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του. Μια ακραία άποψη, την οποία ωστόσο οι φίλοι του στηρίζουν στο γεγονός ότι τρεις μέρες πριν την αυτοκτονία του, είχαν βγει στη δημοσιότητα τρυφερές φωτογραφίες της Argento με τον δημοσιογράφο Hugo Clement στη Ρώμη. 

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, άτομο του περιβάλλοντος του Bourdain έδωσε το στίγμα της σχέσης τους:  «Θα έκανε οτιδήποτε για εκείνη. Ήταν σαν κόκκινη σημαία για τους φίλους του η Asia. Ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της. Τρελός είναι η λέξη κλειδί. Ήταν ενθουσιασμένος με το τελευταίο επεισόδιο του “Parts Unknown που γυρίστηκε στο Χονγκ Κονγκ και σκηνοθέτησε η Asia». Εν ολίγοις, το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί, δεν είχε προηγηθεί κανένας χωρισμός, αλλά ίσως μια ερωτική απογοήτευση, σύμφωνα με αυτή την πλευρά.

Στον αντίποδα, η χολιγουντιανή ακτιβίστρια, reality persona και φίλη της Argento, Rose McGowan, η οποία την υπερασπίστηκε μέσα από μία επιστολή προς τους «συναθρώπους» της, όπως χαρακτηριστικά γράφει. «Ο Anthony δεν θα ήθελε ποτέ να πληγώσει την Asia, πιστεύω πως θα ήθελες από όλους εμάς να κάνουμε τη συλλογική συζήτηση που χρειάζεται να γίνει για την κατάθλιψη. Ο εσωτερικός πόλεμος του Anthony ήταν η μάχη του, τώρα όμως εκείνη (σ.σ. η Argento) έμεινε στο πεδίο της μάχης για να μαζέψει τις σφαίρες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δίκαιο ή αποδεκτό να κατηγορούμε εκείνη ή οποιονδήποτε άλλο, ούτε τον Anthony», συμπληρώνοντας πως το ζευγάρι αγαπούσε ο ένας τον άλλον πέρα από τα όρια των παραδοσιακών σχέσεων και υπονοώντας πως οι δυο τους είχαν μια ελεύθερη σχέση.

Σε άλλα νέα η McGowan αυτή την εποχή αντιμετωπίζει νομικές περιπέτειες αφού μόλις καταδικάστηκε για κατοχή ναρκωτικών, μετά από τη σύλληψή της τον Νοέμβριο του 2017.