CELEBRITIES

Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για το σεξ και τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο "Αφού", το οποίο έχει στίχους gay friendly και φωνάζει "Καρβέλας" από χιλιόμετρα. Η Απόλυτη του ελληνικού πενταγράμμου έδωσε μία συνέντευξη στο Thema People και είπε πολλά.

“Δεν έχω λόγο πια να μιλάω, δεν γουστάρω να μιλάω. Τόσο χρόνια ο κόσμος με ξέρει, γνωρίζει και τη δουλειά μου και εμένα. Να βγω να πω τι; Ακολουθώ τη λογική αυτή και δεν μου έχει βγει σε κακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη εδώ και χρόνια” αναφέρει η Άννα Βίσση, μεταξύ άλλων.

Αλλά η ατάκα “φωτιά” στη συγκεκριμένη συνέντευξη αφορά στον Νίκο Καρβέλα και είναι η εξής: “Αν κάναμε σεξ με τον Νίκο δε θα είχε αλλάξει τίποτα!”. Κατόπιν, συμπλήρωσε πως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της ήταν όταν είπε “απεταξάμην τον Καρβέλα”. “Ο έρωτας εμένα με πλησιάζει όσο συχνά τολμούν να με πλησιάζουν οι άντρες που αναγκαστικά τον μεταφέρουν. Ακούγεται σαν μικρόβιο, αλλά κάπως έτσι είναι. Ευτυχώς που το έκανα αλλά δυστυχώς διότι δεν είχα με τι άλλο να ασχοληθώ αφότου το έκανα”.

Εμείς τώρα από αυτό που λέει η Άννα καταλαβαίνουμε πως αν συνέχιζαν να κάνουν σεξ με τον Νίκο Καρβέλα, δεν θα είχαν χωρίσει ποτέ. Όπως και να ‘χει, αυτοί οι δύο δεν μπορεί να “χωρίσουνε”.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency