CELEBRITIES

Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Aυτοσχέδιο πάρτι στην κουζίνα για την κόρη τους Σοφία

ndp

Τι κι αν έχουν χωρίσει από τις αρχές της δεκαετίας του '90; Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας θα είναι πάντα ένα αγαπημένο δίδυμο και γονείς της Σοφίας Καρβέλα που τους έχει κάνει ήδη δύο φορές γιαγιά και παππού.

Κάθε φορά που η Σοφία τους επισκέπτεται στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα, ο μουσικοσυνθέτης και η τραγουδίστρια περνούν πάντα χρόνο μαζί της. Αυτό έκαναν και χθες με την άφιξη της κόρης τους στην Ελλάδα.

«Ο μπελάς είναι εδώ» έγραψε η Άννα Βίσση το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαΐου στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την άφιξη της Σοφίας Καρβέλα στην Ελλάδα. Και δεν ξέρω αν το παρατηρείς κι εσύ αλλά στην φωτογραφία που ανέβασε η Σοφία είναι μια μικρή εκδοχή της διάσημης μαμάς της.

Trouble is here now ….#mylove#mybaby#trouble

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

 

Όπως είναι φυσικό η Άννα Βίσση χάρηκε πολύ με την άφιξη της κόρης της και τη χαρά της μοιράστηκε με τον Νίκο Καρβέλα. Και επειδή στο σπίτι της Άννας -ιδιαίτερα παρουσία του Νίκου- όλα είναι μουσική, το κέφι δεν άργησε να ανάψει. Ο Νίκος Καρβέλας έπιασε την κιθάρα του και βρέθηκε στην κουζίνα της Άννας Βίσση για ένα αυτοσχέδιο πάρτι για την κόρη τους και μία καλή της φίλη, ενώ η τραγουδίστρια φωτογράφισε τη στιγμή και τη μοιράστηκε στο Instagram. «Νάτο το κορίτσι που κάποτε έφερνε τις φίλες του στο σπίτι …και ο daddy cool» σχολίασε η Άννα Βίσση.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency