CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston βάζει τα πράγματα στη θέση τους στην τελευταία της συνέντευξη

Η Jennifer Aniston έδωσε μια συνέντευξη στο αμερικάνικο Marie Claire και όπως κάθε άλλη φορά είναι υπέροχη, συναισθηματική αλλά και απίστευτα δυνατή. Δηλώνει ότι της αρέσει να ασχολείται με τη διακόσμηση των σπιτιών της και πως ήταν τυχερή που δεν είχε πρόβλημα με αυτό ο αρχιτέκτονας με τον οποίο συνεργάστηκε.

Το βασικό θέμα της συνέντευξης όμως που αξίζει να διαβάσεις αφορά φυσικά το κείμενο που ανέβηκε στην αμερικάνικη Huffington Post τον περασμένο Ιούλιο σχετικά με το πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στις μέρες μας.

”Η οικογενειακή μου κατάσταση είχε σχολιαστεί αρνητικά. Το διαζύγιο μου είχε σχολιαστεί αρνητικά. Η έλλειψη συντρόφου στη ζωή μου είχε σχολιαστεί αρνητικά. Οι ρώγες μου είχαν σχολιαστεί αρνητικά. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί κοιτάζουμε τις γυναίκες μέσα από συγκεκριμένες σκοπιές με σκοπό να τις διαλύσουμε; Γιατί το ακούμε αυτό; Απλά σκέφτηκα: Έχω δουλέψει τόσο σκληρά στη ζωή μου και στη δουλειά μου για να μειωθεί η ύπαρξη μου σε ένα θλιβερό και άτεκνο άνθρωπο” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Justin Theroux και το αν είναι ο σωστός άνθρωπος για αυτήν, είπε ότι νιώθει πως την βλέπει πραγματικά και τη λατρεύει αλήθεια, ανεξάρτητα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. ”Δεν νιώθω άβολα μπροστά του, δεν με νοιάζει να αποκαλύψω πτυχές μου και να εκτεθώ στα μάτια του. Βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου γιατί νοιάζομαι πολύ για αυτόν και είναι τόσο καλός άνθρωπος, με πονάει και μόνο η ιδέα του να τον πληγώσει κάτι”.

Αχ, βρε Jen μου πόσο φανταστική είσαι!