ROLE MODELS

Διάσημες γυναίκες που έκαναν σχέση με τον ίδιο άνδρα και παρέμειναν πολύ φίλες

Invision/AP Richard Shotwell

Οι φίλες πρέπει να τα μοιράζονται όλα, σωστό. Εξαιρούνται μόνο η οδοντόβουρτσα και το ταίρι. Το να κάνεις κάτι με τον πρώην σύντροφο- σύντομο ή μη- της φίλης σου δεν είναι και το πιο κουλ πράγμα στον κόσμο, εκτός αν είναι ο άντρας της ζωής σου με αποδείξεις, οπότε έχεις ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα και κίνητρο ώστε να βάλεις σε κίνδυνο μία φιλία.

Εκτός αν είσαι η Jennifer Aniston και η Courteney Cox ή σε λένε Taylor Swift και Cameron Diaz οπότε αποδεδειγμένα δεν επέτρεψες σ’ ένα αρσενικό να σταθεί αφορμή για να χάσεις μια φιλία, η οποία είτε προηγήθηκε είτε την διαδέχτηκε ως date ή σχέση. Κι επειδή κολλάει γάντι (σ.σ με τόνο φωνής Βάσιας Τριφύλλη), οι (γυναικείες) φιλίες δεν χαλάνε για τους γκόμενους βρε μ@@@@@. Κόντρα σε κάθε στερεότυπο και προγνωστικό ξεμαλλιάσματος, αυτές οι διάσημες γυναίκες έβαλαν τη φιλία τους πάνω απ’ όλους.

Cameron Diaz- Kate Hudson

Getty Images for LACMA) / Jeff Vespa

Δεν είναι κολλητές, αλλά φίλες τις λες. Και οι δυο τους έβγαιναν με τον Alex Rodriguez, μέσα στον ίδιο χρόνο μάλιστα, εκεί γύρω στο 2010, πολύ πριν αυτός καταλήξει στο πλευρό της Jennifer Lopez. To ποια διαδέχτηκε ποια παραμένει άγνωστο, όπως ανεπιβεβαίωτο είναι και το αν η Hudson είχε τελικά κάνει τη λαδιά με τον πρώην της Cameron, Justin Timberlake για να πάρει εκδίκηση. Ό, τι και να ‘χει γίνει πάντως, νερό κι αλάτι, τα κορίτσια φωτογραφίζονται παρεούλα σε κάθε ευκαιρία.

Jennifer Aniston- Courteney Cox

διάσημες φίλες Invision/AP, File / Chris Pizzello

Δεν είχες ιδέα ε; Κι όμως οι δύο διάσημες φίλες είχαν μοιραστεί μεταξύ άλλων και τον ίδιο άντρα, αφού εκεί στα 90s η Aniston έβγαινε με τον τραγουδιστή των Counting Crows, Adam Duritz και κατόπιν το ίδιο έκανε και η κολλητή της.

Gigi Hadid- Taylor Swift

Getty Images / Kevin Mazur

Η Gigi, προεξέχον μέλος της πάλαι ποτέ περίφημης Τ-Swift Gang, το 2015 έβγαινε με τον- νυν της Sophie Turner- Joe Jonas, ο οποίος 7 χρόνια νωρίτερα είχε σχεσούλα με την Taylor, αλλά την χώρισε και μάλιστα τηλεφωνικώς, σε μία κλήση που διήρκεσε μόλις 27 δευτερόλεπτα. Αλλά η Taylor είναι μεγάλη καρδιά και πάνω απ’ όλα φίλη, δεν κρατάει κακίες.

Selena Gomez- Taylor Swift

Invision/AP / Jordan Strauss

Πολύ φίλες εδώ και χρόνια η Selena και η Taylor σχετίστηκαν ένα φεγγάρι με τον ηθοποιό Taylor Lautner αλλά και με τον Nick Jonas.

Cara Delevingne- Taylor Swift

Invision/AP / Matt Sayles

Εντάξει βρε Taylor μου, ο κόσμος είναι μικρός και ειδικά αν είσαι διάσημη ίσως να μην έχεις και τόσες πολλές επιλογές, αλλά κι εσύ, πάνω σε πρώην και μελλοντικούς των φιλενάδων σου πας και πέφτεις; Η Taylor άρχισε να βγαίνει με τον Harry Styles το 2012. Το 2013 έκανε το ίδιο. Φίλες η Cara και η Taylor, εννοείται.

Drew Barrymore – Gwyneth Paltrow 

Getty Images / Kevin Mazur

Στο παρελθόν, ως άγρια νιάτα η Gwyneth και η Drew είχαν κλέψει την καρδιά του συναδέλφου τους, Luke Wilson. Αρχικά η Drew, το 1997 και για 2 χρόνια και κατόπιν η Gwyneth, το 2001 αφού είχε χωρίσει με τον Ben Affleck.

Drew Barrymore- Kristen Wiig

Getty Images / Jason Merritt

Η Drew μετρά ακόμα μία δοκιμασμένη φιλία για χάρη ενός άντρα. Συγκεκριμένα, για τον ντράμερ των The Strokes, Fabrizio Moretti, ο οποίος άρχισε να βγαίνει με τη Wiig το 2012, τι κι αν στο παρελθόν έβγαινε 5 χρόνια με τη φίλη Drew. Οι δύο γυναίκες δεν κλονίστηκαν καθόλου από αυτό, ίσα ίσα που η Barrymore αντέδρασε κάπως σαν «μα ναι, Fabrizio και Kristen μαζί, πώς δεν το ‘χα σκεφτεί νωρίτερα». Τελικά η σχέση δεν φτούρησε, τα κορίτσια ωστόσο παραμένουν κολλητούλες.