CELEBRITIES

Brangelina: Το πρόσωπο που έγινε η αιτία του χωρισμού

Μπορεί το διαζύγιο να ήρθε πρόσφατα, αλλά σύμφωνα με το RadarOnline.com, η σχέση των Brangelina ήταν χρόνια υπό πίεση, εξαιτίας της στενής σχέσης της Angelina Jolie με τον αδερφό της, James Haven, με την οποία ο Brad δεν ένιωθε ιδιαίτερα άνετα.

Αυτό ισχυρίζεται ο Ian Halperin, ο Καναδός δημοσιογράφος, συγγραφέας και σκηνοθέτης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα διάσημος για το ότι τρυπώνει στις ζωές των stars βγάζοντας λαβράκια, τα οποία, παρόλο που φλερτάρουν έντονα με τον Κίτρινο Τύπο, συχνά επιβεβαιώνονται.

Ο Halperin έχει ασχοληθεί υπέρ το δέον με τη ζωή των Brangelina, οι Αμερικανοί τον εμπιστεύονται αρκετά (το βιβλίο του για τα τελευταία χρόνια ζωής του Michael Jackson έχει γίνει μπεστ σέλερ) και αυτή την εποχή ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για το διάσημο ζευγάρι με τίτλο “Broken: The Incredible Story of Brangelina”.

“O James ήταν πολύ κοντά στο ζευγάρι, ουσιαστικά έμενε μαζί τους. Αυτό έφτασε τον Brad στα όριά του. Ο Brad έδωσε τελεσίγραφο στην Angie: ”Εγώ ή εκείνος” είναι τα λόγια του Halperin, ο οποίος επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον των πρώην συζύγων. Η αλήθεια είναι πως η Angelina και ο αδερφός της είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τη δημοσιότητα με την άβολη εκδήλωση αγάπης που είχαν επιδείξει ο ένας για τον άλλο στο κόκκινο χαλί των Golden Globes το 2000.

 

“Το πόσο κοντά τους ήταν ο James έκανε τον Brad να αισθάνεται άβολα. Σήμερα τα δύο αδέρφια είναι πολύ κοντά και δουλεύουν μαζί για το καλό των παιδιών τους” αναφέρει ο Halperin.