CELEBRITIES

Angelina Jolie-Brad Pitt: Τι (πραγματικά) συνέβη στην πτήση που τελείωσε το γάμο τους;

Η αρχή του τέλους για τους Brangelina, το διάσημο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood που έμοιαζε να τα έχει όλα σε αυτή τη ζωή έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης στην οποία ο Brad Pitt (όπως λέγεται) ήταν μεθυσμένος και εκτός εαυτού.

Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Angelina Jolie άφησε υπονοούμενα για κάτι αρκετά άσχημο που έγινε σε εκείνη την πτήση, συγκεκριμένα στο UsWeekly λέγεται ότι ο Brad έπινε πολύ κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Angelina. Μάλιστα γράφουν ότι του ζήτησε να ξεμεθύσει μια ώρα πριν προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Μινεσότα ενώ εργαζόμενοι αναφέρουν ότι άκουγαν φωνές από το αεροσκάφος πριν καν ανοίξουν οι πόρτες.

Κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού και όσο το αεροσκάφος ήταν σε αναμονή ο Brad Pitt οδηγούσε ένα όχημα του αεροδρομίου στο διάδρομο μέχρι που έπεσε σε κάποιο άλλο παρκαρισμένο. Ο τσακωμός με την Angelina συνεχίστηκε όταν μπήκαν ξανά στο αεροπλάνο ενώ εκείνη τη στιγμή είναι που μπήκε στη μέση ο Maddox ενώ όταν προσγειώθηκαν στο Λος Άντζελες η Angelina κάλεσε έξτρα αυτοκίνητα για να πάει με τα παιδιά σε ξενοδοχείο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση με τον Brad.

Όσον αφορά στο διαζύγιο, αναφέρουν ότι η Angelina το σκεφτόταν καιρό ενώ ο Brad από αυτό το σκηνικό και μετά αποφάσισε να κόψει το αλκοόλ, καθώς παραδέχτηκε ότι είχε όντως πρόβλημα αλκοολισμού.