CELEBRITIES

Angelina Jolie- Brad Pitt: Νέες εξελίξεις για την επιμέλεια των παιδιών τους

Vianney Le Caer/Invision/AP

Είναι δύσκολο ένα διαζύγιο και όχι μόνο για τους γονείς, αλλά και για τα παιδιά που αναγκάζονται να μετακινούνται και να είναι μία με τον έναν και μία με τον άλλον. Αυτό δηλαδή που πρόκειται να συμβαίνει από εδώ και πέρα με τα παιδιά της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Μπορεί η αίτηση διαζυγίου μεταξύ των δύο ηθοποιών να έχει υποβληθεί από τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά τα διαδικαστικά της επιμέλειας των παιδιών φαίνεται ότι είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ενώ λοιπόν η 43χρονη ηθοποιός έχει την φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών (επειδή είναι κι ένας «στόλος» να σου θυμίσουμε ότι μιλάμε για τον 16χρονο Maddox, τον 14χρονο Pax, την 13χρονη Zahara, την 12χρονη Shiloh, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, ετών 9) σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, έχει οδηγία από τον δικαστή της υπόθεσης να αφήσει τον Brad Pitt να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου του Los Angeles, ο δικαστής αποφάσισε ότι «το να μην έχουν τόση σχέση με τον πατέρα τους μπορεί να είναι κακό για την ψυχολογία τους, ότι είναι πιο ασφαλή μαζί του και πως το να έχουν μια υγιή σχέση και με τους δύο γονείς είναι καθοριστικό γι’ αυτά».

 

φωτογραφια: ASSOCIATED PRESS            

Ωστόσο, ο Maddox, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, λόγω ηλικίας, έχει το δικαίωμα να επιλέξει πόσο χρόνο επιθυμεί με τον κάθε του γονιό.

Επιπλέον, ο δικαστής αποφάσισε ότι η Angelina Jolie πρέπει να δώσει στον Pitt τον αριθμό του κινητού από κάθε ένα από τα παιδιά τους ώστε να μπορεί να επικοινωνεί ανά πάσα ώρα και στιγμή μαζί τους χωρίς απαραίτητα η ίδια να είναι παρούσα στις συνομιλίες τους.

John Shearer/Invision/AP

Την ίδια στιγμή, ορίστηκε, κατά κάποιο τρόπο, και το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ο Brad Pitt θα δει τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας στο Λονδίνο, όπου η πρώην σύζυγός του νοικιάζει ένα σπίτι. Εκεί θα τα επισκέπτεται για 4 ώρες την ημέρα. 

Από τις 27 Ιουνίου μέχρι τη 1 Ιουλίου θα μπορεί να παίρνει τα παιδιά για 10 ώρες την ημέρα ενώ από τις 8 έως τις 14 Ιουλίου θα έχει ξανά 4 ώρες μαζί τους. Από τις 21 έως τις 29 Ιουλίου θα είναι μαζί του στο Λος Άντζελες και κάποιες από τις συναντήσεις τους θα παρακολουθούνται και από ψυχολόγο. Τέλος, στις 29 Ιουλίου είναι υποχρεωμένος να τα επιστρέψει στη μητέρα τους και να φροντίσει για τα έξοδα μεταφοράς τους μέχρι να έχει και πάλι την επιμέλεια στα μέσα Αυγούστου.

Brad, έχεις γεμάτο πρόγραμμα. Κουράγιο.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι αν η Angelina Jolie δεν συμμορφωθεί με το νέο πρόγραμμα κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια των παιδιών.

Κεντρική φωτογραφία:  Vianney Le Caer/Invision/AP