CELEBRITIES

Αναστασία Περράκη: “Αγχώνομαι για το πώς φέρεται η Λάουρα Νάργες στην κόρη μου”

Το γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη έδωσε συνέντευξη στο Late Night Show και στον Γιώργο Λιάγκα. Η πρώην σύζυγος του Ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο Μιχάλη Μουρούτσου απάντησε με απόλυτη διάθεση ειλικρίνειας στον παρουσιαστή σε ό,τι ερώτηση της έκανε για την προσωπική της ζωή, σε σχέση με τη μικρή κόρη που έχει αποκτήσει με τον Μουρούτσο, αλλά και για τη Λάουρα Νάργες.

Μάλιστα η διάθεσή της να μιλήσει για τη σχέση της Λάουρας Νάργες με την κόρη της, Έλενα, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και η αίσθηση που άφησε ήταν κάπως άβολη.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Περράκη υποστήριξε πως η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια, “δεν φέρεται καλά” στην κόρη τους.

Συνοπτικά είπε: “Η Έλενα έχει γνωρίσει τη Λάουρα, η σχέση τους, απ’ ‘οσα μου μεταφέρει η μικρή νομίζω ότι είναι καλή. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορούν συμπεριφορές που με έχουν ενοχλήσει. Το έχω συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, δηλαδή είτε εγώ είτε ο Μιχάλης”.

Είπε κι άλλα η Αναστασία Περράκη, σχετικά με τη Λάουρα Νάργες την οποία όπως είπε, γνώρισε όταν ήταν 18 ετών στο Mad. “Τώρα λογικά θα έχει αλλάξει. Από τη στιγμή που είναι καλά με τον μπαμπά της Έλενας εμένα μου περισσεύει” συμπλήρωσε.

Η Αναστασία Περράκη δεν κρύβεται κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πάντως η αλήθεια είναι πως τα ζητήματα αυτά είναι πολύ προσωπικά κι ευαίσθητα, αφού αφορούν σ’ ένα μικρό παιδί.