CELEBRITIES

Ανασκόπηση: Τα γυμνά instagram posts που έκαναν οι διάσημοι το 2017

Σε λίγες ημέρες το 2017 τελειώνει, ρίχνει αυλαία και δίνει τη θέση του στο ολοκαίνουριο και αστραφτερό 2018. Φεύγοντας, ο χρόνος παίρνει μαζί του αρκετές άσχημες στιγμές αλλά και μερικές καλές. Σε αυτό το post- ανασκόπηση δεν θα ασχοληθούμε με εκείνες τις ειδήσεις που μας στεναχώρησαν, όχι. Θα ασχοληθούμε με κάτι ευχάριστο που περιλαμβάνει (ημί) γυμνές φωτογραφίες αγαπημένων μας celebrities, που αναρτήθηκαν στο instagram και μας έκαναν να χαρίσουμε απλόχερα τα likes μας.

Ποιοι διάσημοι, λοιπόν, φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννησε η μαμά τους; Έχουμε και λέμε.

Céline Dion

Η φανταστική Céline Dion πόζαρε γυμνή, καθισμένη σε μια καρέκλα, ενώ άλλαζε ρούχα ανάμεσα στις εμφανίσεις της και η λήψη ανέβηκε στο επίσημο instagram account της Vogue. Προφανώς.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Chrissy Teigen

Στο ίδιο concept και η λατρεμένη Chrissy Teigen, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία από το backstage φωτογράφισης για μαγιό, στην οποία καθόταν σε μια πολυθρόνα ενώ κουβέντιαζε με μια συνεργάτιδά της.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ashley Graham

Την 3η μέρα του 2017 η Ashley έκανε χαμό στο instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε, στην οποία φαινόταν να κάνει γυμνή ντους.

Jon Kortajarena

Και φτάνουμε στον άγγελο επί γης, Jon Kortajarena που κάνει τη ζωή μας καλύτερη, απλά γιατί υπάρχει, ο οποίος ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο instagram και (είμαι σίγουρη πως) προκάλεσε ρίγη θαυμασμού στο κοινό του.

Kim Kardashian

Δεν γίνεται να λείπει η Kimάρα της καρδιάς μας από αυτή τη λίστα, η οποία έκανε την πιο λαμπερή φωτογράφιση που έχουμε δει ποτέ για την καινούρια σειρά καλλυντικών μας έκανε να θέλουμε να βουτηχτούμε και εμείς στα γκλίτερ.

Emily Ratajkowski

Η Emily από την άλλη μας χάρισε εξαιρετικές φωτογραφίες και φέτος, αλλά αυτή που τράβηξε ο Patrick Demarchelier για το περιοδικό LOVE ήταν μια από τις αγαπημένες μας.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nicki Minaj

Και η Nicki κάνει πέρασμα από τη λίστα μας, καθώς στις αρχές το χρόνου φωτογραφήθηκε μόνο με τις υπέρλαμπρες μπότες της και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Chanel.

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Jenna Dewan Tatum

Η γυμνή φωτογραφία της Jenna Dewan Tatum κερδίζει ξεκάθαρα τον τίτλο της πιο σέξι σε αυτή τη λίστα, κυρίως γιατί την τράβηξε ο άντρας της, Channing Tatum. (Please, μην χωρίσετε και εσείς, είστε το τελευταίο αγαπημένο μας ζευγάρι στο Hollywood).

Paris Jackson

Η Paris Jackson έχει δηλώσει πολλές φορές ότι της αρέσει να κυκλοφορεί γυμνή γιατί νιώθει πιο κοντά στην μάνα γη ενώ συνηθίζει να ασχολείται με τον κήπο της χωρίς να φοράει τίποτα. Μαζί σου Paris.

Darren Criss

Ο Darren Criss, το γλυκάκι από το ”Glee” και ο ψυχοπαθής δολοφόνος που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του ”American Crime Story” που κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018, έχει ΑΥΤΟ το σώμα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Και πολύ καλά κάνει.

A post shared by Darren Criss (@darrencriss) on

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Και κλείνουμε με την πρώτη ελληνική παρουσία, τον παρουσιαστή και μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα απαραίτητα- ένα εσώρουχο και ένα βαρέλι δηλαδή- για τα μάτια μας μόνο.