CELEBRITIES

Η Amy Schumer παντρεύτηκε τον σεφ της καρδιάς της και αυτό είναι το άλμπουμ του γάμου τους

Instagram/AmySchumer

Η Amy Schumer που μας έχει χαρίσει απροσμέτρητες στιγμές γέλιου, περηφάνιας, γυναικείας αυτοπεποίθησης, αλλά και gif όπως αυτό

 

ντύθηκε νυφούλα.

Βγαίνουν μόλις λίγους μήνες, αλλά η Amy και ο αγαπημένος της Chris Fischer ο οποίος είναι αγρότης που έγινε σεφ, το απόγευμα της Τρίτης.

Η τελετή έγινε σε μια βίλα στο Μαλιμπού με ένα απίστευτο Monique Lhuillier νυφικό, φόντο το ηλιοβασίλεμα και 80 καλεσμένους ανάμεσα στους οποίους ήταν η Jennifer Aniston, ο Jake Gyllenhaal, η Jennifer Lawrence, ο Larry David, ο Judd Apatow κ.α.

@robandlindsayweddings

A post shared by @ amyschumer on

Κάνε κλικ στο δεξί βελάκι πάνω στη φωτογραφία για να δεις και τις υπόλοιπες.

Δύο ημέρες αργότερα η 36χρονη κωμικός μοιράστηκε φωτογραφίες από την κλειστή τελετή στην οποία παρανυφάκια ήταν τα δύο σκυλάκια τους. Οι καλεσμένοι είχαν εντολή να μην μοιραστούν καμία φωτογραφία στα social media.

Κάνε κλικ στο δεξί βελάκι πάνω στη φωτογραφία για να δεις και τις υπόλοιπες.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους τους οποίους είχαν γράψει οι ίδιοι και -προφανώς- ήταν ξεκαρδιστικοί.

Κι επειδή μιλάμε για την Amy, εκτός από τις φωτογραφίες από την τελετή, μοιράστηκε (Φαντάσου τι έχει ακούσει) ένα ποστ στο οποίο ξεκαθαρίζει ότι Δεν. Είναι. Έγκυος.

No gifts but consider a donation to @everytown

A post shared by @ amyschumer on

 

«Δύο πράγματα. Όχι, δεν είμαι έγκυος», ξεκινά. «Και σας παρακαλώ όχι δώρα , αλλά σας ευχαριστώ που ρωτάτε. Αντί για δώρο σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά σε κάθε πόλη για ασφάλεια κατά της οπλοκατοχής», γράφει αναφερομένη στο πρόσφατο περιστατικό του 19χρονου πρώην μαθητή που πυροβόλησε τραυματίζοντας και σκοτώνοντας πλήθος μαθητών στο σχολείο Florida Gigh School.

«Σκεφτόμουν πολύ το Mayce και Jillian και στέλνω αγάπη σε όποιον έχει πέσει θύμα της βίας».

Yup

A post shared by @ amyschumer on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/AmySchumer