CELEBRITIES

Έγκυος η Amal Clooney; Η φωτογραφία που ξεσήκωσε σχόλια

Η Amal Alamuddin ή Clooney όπως θέλει πια να την φωνάζουν, κατάφερε άθελά της να σχολιαστεί. Ένα μικρό φουσκωματάκι αρκούσε για να ξεσηκώσει σχόλια που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη.

Τους τελευταίους δυο μήνες το ζευγάρι είχε περιορίσει τις εμφανίσεις του και πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επικείμενο χωρισμό. Ωστόσο η τελευταία φωτογραφία της 38χρονης κυρίας Clooney, η οποία τραβήχτηκε το βράδυ της Δευτέρας έχει φουντώσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

 

Θα μου πεις, γιορτές έχουμε αποκλείεται να μην έφαγε λίγο παραπάνω η Amal, όπως όλες; Ίσως. Κοίτα όμως πώς καμαρώνει κι ο George δίπλα, που γελάνε και τ’ αυτιά του. Και το χέρι στην πλάτη της, προστατευτική χειρονομία. Μωρέ λες;

Εννοείται πως το ζευγάρι δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει ακόμα το οτιδήποτε.

Ωστόσο οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν ιδιωτικώς και δημοσίως, όπως για παράδειγμα εκείνη ανάμεσα στους παρουσιαστές της εκπομπής Good Morning Britain, Piers Morgan και Susanna Reid μαζί με το δημοσιογράφο Richard Arnold που άνοιξαν το θέμα για τα καλά, δίνοντας τροφή σε πολλά δημοσιεύματα. Μάλιστα η Reid έκανε την υπόθεση ότι η Clooney κυοφορεί δίδυμα και συμπλήρωσε πως όπως κάθε γυναίκα, έτσι κι εκείνη θέλει να περάσει λίγος καιρός μέχρι να ανακοινώσει κάτι τόσο σημαντικό.