CELEBRITIES

Ο George Clooney άστραψε και βρόντηξε για τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες των διδύμων

Από τις αρχές Ιουνίου που έγινε γνωστό ότι η Amal Clooney έφερε στη ζωή τα δίδυμα του ζεύγους, τόσο η ίδια όσο και ο George Clooney δεν δημοσίευσαν πουθενά φωτογραφίες των διδύμων, θέλοντας να διαφυλάξουν πάση θυσία την ιδιωτικότητά τους.

Κι ενώ, τόσα χρόνια στη σόουμπιζ, ο George Clooney είναι γενικά συνηθισμένος στους παπαράτσι και την αδιακρισία τους, φαίνεται πως όταν αφορά στα παιδιά του, θέτει πολύ αυστηρότερα όρια (και καλά κάνει).

Έτσι, όταν χθες το γαλλικό περιοδικό Voici δημοσίευσε παπαράτσι φωτογραφίες με το ζευγάρι να κρατά στην αγκαλιά τα δίδυμα μωρά του, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, με τη λεζάντα “Μη χάσετε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες“, ο George Clooney δεν άργησε να απαντήσει και μάλιστα οργισμένα.

Την τελευταία εβδομάδα, φωτογράφοι από το Voici ανεβαίνουν στο φράχτη μας, σκαρφαλώνουν στα δέντρα μας, καταφέρνοντας παράνομα να τραβήξουν φωτογραφίες των μωρών μας μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Χωρίς να υπερβάλω, οι φωτογράφοι και το περιοδικό θα διωχθούν νομικά στο ανώτερο επίπεδο που αυτό είναι εφικτό. Το απαιτεί η ασφάλεια των παιδιών μας“, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε δήλωσή του στο E!News.