CELEBRITIES

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πώς θα αισθανόταν αν η Νατάσα Καλογρίδη υποδυόταν τη Ζωή Λάσκαρη;

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κλήθηκε για ακόμα μια φορά να σχολιάσει μπροστά στις κάμερες όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή του πατέρα της, Αλέξανδρου, αλλά και το γεγονός ότι ένας σκηνοθέτης έκανε πρόταση στη σύντροφο του ποινικολόγου, η οποία τυγχάνει να είναι ηθοποιός, να υποδυθεί τη Ζωή Λάσκαρη στο "Μαριχουάνα Stop".

Βαθμός «αβολοσύνης»: 10.

«Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει» είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία δείχνει να είναι μία γυναίκα άνετη, όσο κι αν πάνε να τη στριμώξουν οι καταστάσεις ή οι δημοσιογράφοι.

Επόμενη ερώτηση/απάντηση (και καθόλου πρωτότυπη), πώς νιώθει για την προσωπική ζωή του πατέρα της;«Ξέρετε κάτι;» είπε, «η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οk. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν» είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τον μπαμπά της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency