CELEBRITIES

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: “Είμαι εγκλωβισμένος στην εφηβεία μου”

ndp

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πρώτο Θέμα, διάβασε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, τα οποία στη συνέχεια σχολιάστηκαν από το πάνελ. Οι απαντήσεις του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δεν αφορούσαν τη νέα του σχέση με τη Νατάσα Καλογρίδη αλλά τη σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη που έχασε ξαφνικά πριν από λίγους μήνες.

«Είμαι εγκλωβισμένος στην εφηβεία μου. 40 και 1 χρόνια η κοινή μας ζωή και αν δεν έφευγε πάλι σήμερα, αύριο και μεθαύριο πάλι μαζί θα ήμασταν, να είσαι σίγουρος. Η μοναδική Zωή», είπε ο ποινικολόγος για τη γυναίκα- μύθο του ελληνικού cinema με την οποία μοιράστηκε τέσσερις δεκαετίες ζωής. Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει και για το πώς διατηρήθηκε η σχέση μεταξύ τους μέχρι τέλους και η απάντησή του σίγουρα θα συζητηθεί.

«Δεν πιστεύω ότι ο άντρας και η γυναίκα είναι μονογαμικά όντα. Αποφεύγω τον όρο σεξουαλική σχέση και προτιμώ τον όρο αισθησιακή, το συναίσθημα προκαλεί σεβασμό έτσι διαρκεί και διαιωνίζεται μία σχέση. Άλλωστε πιστεύω ότι στον άντρα είναι πιο ισχυρός ο πειρασμός, ενώ στις γυναίκες κυριαρχεί το συναίσθημα», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και κάποια στερεότυπα για την απιστία και τα δύο φύλα κάπως διαιωνίστηκαν.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency