CELEBRITIES

Χριστίνα Μπόμπα: Οι λεπτομέρειες για το νυφικό της και η πρόταση για εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη

NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την 1η του Σεπτέμβρη και οι προετοιμασίες του γάμου τρέχουν. Ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο για να μιλήσει στην Ανθή Βούλγαρη και την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Σ' Τα Πω».

 Συγκεκριμένα, η Χριστίνα αποκάλυψε ότι το νυφικό της θα επιμεληθεί η Σήλια Κριθαριώτη. Κι αν θες να μάθεις σε τι γραμμή θα είναι, η Χριστίνα δεν γνωρίζει να μας πει, γιατί απλά δεν είναι έτοιμο. Αλλά και να το γνώριζε δε θα το μοιραζόταν μαζί μας, αφού, όπως λέει, «είναι έκπληξη».

«Το νησί το επιλέξαμε λόγω της Μαρίνας Βερνίκου. Θέλαμε γενικότερα να παντρευτούμε σε νησί» απαντά στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την τοποθεσία του γάμου. Επίσης, αναφέρει πως με τα του γάμου ασχολείται περισσότερο εκείνη λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της.

Αρωγοί της φυσικά στην προσπάθεια αυτή του να στήσει τον γάμο της ακριβώς όπως τον ονειρεύεται είναι η μητέρα της και η μέλλουσα πεθερά της.

Η ρεπόρτερ ρώτησε επίσης τη Χριστίνα αν έχει δεχθεί κάποια πρόταση να βρεθεί στην τηλεόραση μαζί με τον σύντροφό της και εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: «Μας έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά για πράγματα που δεν προχωράνε». Πάντως δεν είναι στις προτεραιότητές της μια εκπομπή.

Στα σχέδια του ζευγαριού είναι και ένα παιδάκι όπως εξομολογήθηκε η ίδια χωρίς ωστόσο να θέτουν χρονοδιαγράμματα, όπως υπογράμμισε.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency