CELEBRITIES

Τα supermodels που ερωτεύτηκαν rock stars

Είδαμε το νέο video clip του Zayn Malik, πρώην μέλος των One Direction, στο οποίο φιλιέται και αγκαλιάζεται με το νέο του αμόρε, το supermodel Gigi Hadid και είπαμε να κάνουμε ένα throwback στους πιο διάσημους έρωτες μεταξύ καλλονών της πασαρέλας και σκληρών παιδιών της σκηνής.

Jerry Hall – Mick Jagger

 

Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 1990 μέχρι το 1999. Μαζί έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. Η 59χρονη Jerry Hall πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον μεγιστάνα των media, τον 84χρονο Rupert Murdoch.

Iman – David Bowie

© Getty Images / Ideal Image

Για αυτή την ιστορία αγάπης που κράτησε 24 ολόκληρα χρόνια τα έχει γράψει αναλυτικά η love story editor μας, Κάλλια Καστάνη. 

Kate Moss – Jamie Hince

© Getty Images / Ideal Image

To 2011 το διάσημο μοντέλο της Βρετανίας παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Kills. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 2015, καθώς φήμες ήθελαν τον Jamie να “πετάει το μάτι του” και όχι μόνο.

Lily Aldridge – Caleb Followill

© Getty Images / Ideal Image

O frontman των Kings of Leon παντρεύτηκε τον Άγγελο της Victoria’s Secret το 2011. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Coachella, όπου οι Kings of Leon τραγουδούσαν. “Ήταν πάνω στη σκηνή και μόλις τον είδα δεν μπορούσα να σταματήσω να τον σκέφτομαι”. Η Lily έχει πρωταγωνιστήσει μάλιστα και στο video clip της μπάντας για το τραγούδι “Use Somebody”. Μαζί έχουν μία κόρη.

Karen Elson – Jack White

© Getty Images / Ideal Image

Το ξωτικό, που λέγεται Karen και ο frontman των White Stripes, Jack, υπήρξαν παντρεμένοι από το 2005 μέχρι το 2011. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τους αγαπάμε γιατί όταν χώρισαν αποφάσισαν να κάνουν ένα κοινό πάρτυ για να το γιορτάσουν.

Heidi Klum – Seal

© Getty Images / Ideal Image

Από το 2005 μέχρι το 2012 οι δυο τους έμοιαζαν ως το πιο αγαπημένο ζευγάρι. Μετά χώρισαν. Καρποί του έρωτά τους είναι τρία παιδιά, ενώ ο Seal έχει υιοθετήσει και την πρώτη κόρη της Klum από προηγούμενή της σχέση.

Behati Prinsloo – Adam Levine

© Getty Images / Ideal Image

Μαχαίρι στην καρδιά αυτός ο έρωτας του frontman των Maroon 5 με το αγγελάκι της Victoria’s Secret. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2012 και τον Ιούλιο του 2014 παντρεύτηκαν στο Μεξικό. 

Erin Everly – Axl Rose

 

Το κακό παιδί των Guns N’ Roses παντρεύτηκε την Erin το 1990 και το 1991 χώρισαν. Το 2013 επειδή μάλλον καθάριζε το σπίτι της αποφάσισε να ξεφορτωθεί μερικά πράγματα που της θύμιζαν εκείνη την εποχή και έτσι πούλησε γράμματα που της είχε στείλει ο Rose, στοίχος που είχε γράψει, ρούχα που φορούσε στα video clip του, ακόμα και το πιστοποιητικό γάμους τους. Στην αρχή των 90s ο Axl είχε επίσης σχέση με την καταπληκτική Stephanie Seymour, για την οποία πιστεύει ότι υπήρξαν ζευγάρι και σε παλαιότερες ζωές.