CELEBRITIES

Survivor 2: Η κούκλα σύζυγος του Χάρη Γιακουμάτου

Σε περίπτωση που παρακολούθησες την ένωση των δύο ομάδων του Survivor θα πρόσεξες τον Χάρη Γιακουμάτο. Όχι, πως δεν το είχες κάνει νωρίτερα αλλά με το total black look αναδείχθηκε. Τον είδες λοιπόν και κάποια μηνύματα στο κοινό chat με τις φίλες σου ανταλλάχθηκαν. Με βαθιά μου λύπη σε ενημερώνω πως ο Χάρης είναι παντρεμένος και πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα του, την οποία αναφέρει πολύ συχνά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σύζυγός του η αθλήτρια του πόλο Μαρία Πανουσάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Στο τρέιλερ του παιχνιδιού είχε πει σε ποιον θα αφιέρωνε τη νίκη του. «Δύο είναι οι άνθρωποι που θα αφιέρωνα τη νίκη μου. Η γυναίκα μου (πρώτα από όλα, ο πρώτος Survivor) και δεύτερον ο γιος μου που θα τυραννάει τη γυναίκα μου όσο εγώ λείπω.»

 

«Αισθάνομαι πως είναι ο άνθρωπός μου. Δένουμε πάρα πολύ. Την αγαπώ πολύ. Την ερωτεύτηκα ουσιαστικά και αυτό το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν έχεις περάσει με την σύντροφό σου σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

#You & #Me !!! #love #life #mariage #myworld #instagram #Panousaki_Maria

A post shared by Haris Giakoumatos (@harisgiakoumatos) on