CELEBRITIES

Μια ζωή μαζί: Ο Σάκης, η Κάτια και τα 14 χρόνια που τους ενώνουν

Σε θέλω σαν τρελός, σ' έχω ερωτευτεί, υπήρχες πάντα μέσα στη ζωή μου, θα μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ, και άλλοι τόσοι στίχοι, με τους οποίους ο Σάκης Ρουβάς κάνει για χρόνια τα κορίτσια να λιώνουν, αλλά ο ίδιος δεν ήταν βέβαιος σε ποια απευθυνόταν, μέχρι το 2003.

Εκείνη η χρονιά και η συνεργασία του με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έμελλε να στιγματίσει για πάντα τη ζωή του, αφού γνώρισε τη γυναίκα την οποία παντρεύεται σήμερα, 14 χρόνια μετά. Η σφαλιάρα που κλήθηκε να δώσει η Κάτια Ζυγούλη στον συμπρωταγωνιστή της και πιο περιζήτητο – ως τότε – εργένη στην Ελλάδα, ταρακούνησε για τα καλά τον Σάκη.

Οι φήμες για τη σχέση ανάμεσα στον τραγουδιστή και το top model οργίαζαν, όμως οι δυο τους, στην αρχή, το έκρυβαν επιμελώς από τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους. Λίγο καιρό μετά, ο Σάκης παραδέχτηκε πως είναι μαζί με την Κάτια, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. “Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μια πρωτοφανής έλξη, σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου“, είχε δηλώσει ο Σάκης για την Κάτια και εκατομμύρια Ρουβίτσες ένιωσαν για πρώτη φορά πως χάνουν έδαφος μπροστά στον νέο έρωτα του ειδώλου τους.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

“Πριν, τον είχα συναντήσει μόνο μία φορά, σε μια κοινωνική εκδήλωση. Εντάξει, θεωρούσα ότι είναι πάρα πολύ ωραίος άντρας (κακά τα ψέματα, ακόμα το θεωρώ). Δεν ήμουν φαν. Αφότου τον γνώρισα, έκανα εντατικά, τα έμαθα όλα τα τραγούδια!”, είχε πει η Κάτια σε μια παλιότερη συνέντευξή της.

 

NDP Photo Agency

Τα φλας παίρνουν φωτιά σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, ενώ το ζευγάρι δεν συζητάει τίποτα για γάμο. Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους κυκλοφορούν συχνά πυκνά, αλλά ακόμα κι όταν ακούστηκε πως χώρισαν, φαίνεται πως η αγάπη τους ήταν πιο δυνατή και ξεπέρασαν το όποιο εμπόδιο “Τον έρωτά μας τον κρατάμε ζωντανό με την επικοινωνία μας. Προσπαθούμε να μην κρατάμε θυμούς και προβλήματα. Ό,τι συμβαίνει, σε όλα τα ζευγάρια, πρέπει να το συζητάς – αν όχι την ίδια στιγμή, έστω όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Χωρίς να κατηγορείς τον άλλον και βλέποντας από κοινού τι πρέπει να διορθώσει ο καθένας. Αυτά τα πράγματα κρατάνε το τοπίο καθαρό. Διαφορετικά, αν βάζεις προβλήματα στη μέση ή τα αφήνεις να μείνουν εκεί, ο έρωτας σκοντάφτει, πέφτει κάτω”, δήλωνε η Κάτια.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Πέντε χρόνια μετά, τον Νοέμβριο του 2008, έρχεται στον κόσμο η Αναστασία. Το πρώτο παιδί του πιο λαμπερού ζευγαριού της εγχώριας showbiz, ρίχνει λίγη ακόμα χρυσόσκονη παραμυθιού στο love story της Κάτιας και του Σάκη. Ταυτόχρονα όμως, δημιουργεί και μερικά προβλήματα στη μεταξύ τους σχέση: “Δεν είναι εύκολο κι επειδή εγώ αφιερώθηκα στη μητρότητα, ίσως σε υπερβολικό βαθμό, κάπου έχασα τις ισορροπίες μου. Ευτυχώς βγήκαμε νικητές σε αυτή τη διαδρομή. Στο δεύτερο παιδί ξέραμε τι να περιμένουμε. Στο τρίτο, όταν υπήρχε ένταση μεταξύ μας, κοιταζόμασταν και λέγαμε “περνάμε κρίση, οκ”. Αφήναμε να το συζητήσουμε μια άλλη στιγμή, δεν εμπλεκόμασταν σε διαμάχες, γιατί ξέραμε πλέον πως ήταν μια ανισορροπία ενέργειας και, αν το πιέζαμε εκείνη τη στιγμή, δεν θα υπήρχε συνεννόηση”, είχε δηλώσει η Κάτια.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

 

Με γνώμονα την αγάπη του Σάκη για το Α, το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, οι δυο τους σχεδόν τυχαία έβγαλαν και τα επόμενα παιδιά Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα, τα οποία καλωσόρισαν στην οικογένειά τους το 2011, το 2013 και το 2016 αντίστοιχα. Οι δυο τους, θα ήθελαν κι άλλα παιδιά, όπως έχουν δηλώσει.

 

Ο Σάκης έχει πει πως πάντα σκεφτόταν τον γάμο, παρόλο που ποτέ δεν είχε μιλήσει γι΄αυτό, ενώ έχει κάνει αμέτρητες προτάσεις στην Κάτια. “Αν κάποια στιγμή παντρευτούμε, θα είναι γιατί απλά θέλουμε να γιορτάσουμε όλο αυτό που έχουμε δημιουργήσει και την υπέροχη ένωση που βιώνουμε εμείς οι δύο, σε συνδυασμό με τα παιδάκια μας πια. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Η μη επικοινωνία σκοτώνει τον έρωτα‘, έλεγε η Κάτια και απ’ ό,τι φαίνεται και οι δυο τους ένιωσαν πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να γιορτάσουν τον έρωτα και την οικογένειά τους.

 

Ο Σάκης και η Κάτια θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στις 3 Ιουλίου, μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής. Η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι του ζεύγους. To μυστήριο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας, κ. Ιερώνυμος. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση, στην οποία θα γιορτάσουν και τα γενέθλια της νύφης. Το νυφικό και τα παρανυφάκια έχει αναλάβει η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ τον γαμπρό θα ντύσει ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος. Το ζεύγος αποφάσισε να δημιουργήσει κι ένα microsite για το κοινό τους, το miazoimazi.gr, όπου θα μπορούμε να δούμε στιγμιότυπα και φωτογραφίες για τον γάμο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις δωρεά στο σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”, αντί δώρου.