CELEBRITIES

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το video πρόσκληση στον γάμο τους

NDP

Η 1η Σεπτεμβρίου θα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στη ζωή του παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη και της συντρόφου του Χριστίνας Μπόμπα. Το ζευγάρι θα ανέβει τότε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο, το αγαπημένο νησί των κουμπάρων τους Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη.

Προς το παρόν οι δυο τους βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν εγκαταλείψει την προετοιμασία του γάμου τους. Από εκεί έστειλαν και ένα video στους καλεσμένους τους για να τους καλέσουν στον γάμο. Το βίντεο που παρουσίασε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», περιλαμβάνει ένα μέρος από την πρόταση γάμου του Σάκη στη Χριστίνα που πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο πριν αλλά και το τρυφερό τους μήνυμα από την παραλία της εξωτικής χώρας όπου βρίσκονται.

Όπως σχολιάστηκε στην εκπομπή, το video εστάλη σε πολύ συγκεκριμένα άτομα μαζί με password για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν. Ωστόσο τώρα πια διέρρευσε και μπορείς να το δεις κι εσύ.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency