CELEBRITIES

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη»

Είναι δεδομένο ότι οι δυο πρωταγωνιστές της ταινίας Bachelor, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού ζουν τον έρωτά τους κι ας το κάνουν όσο πιο διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορούν. Το ζευγάρι μάλιστα, που αυτή την περίοδο περνά αρκετό χρόνο μαζί καθώς γυρίζει την τρίτη ταινία της σειράς Bachelor, λέγεται ότι ήδη έχει αποφασίσει να συζήσει.

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον ηθοποιό και τα νέα δεδομένα στη ζωή της σε συνέντευξή της στη Real Life, διατηρώντας ωστόσο στις απαντήσεις της το διακριτικό προφίλ με το οποίο το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει την προσωπική του ζωή.

«Δεν με ενοχλεί η δημοσιότητα απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι – πόσο μάλλον όταν είναι τόσο λεπτό- όταν είναι στην αρχή του», σημείωσε η Κατερίνα Γερονικολού διευκρινίζοντας: «Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Γιάννη».

Όσο για το τι ξεχωρίζει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη η ίδια απάντησε ως εξής: «Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Αυτό σου αρκεί; Σου τονίζω ξανά πως είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι παραπάνω από το ότι ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί».