CELEBRITIES

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Το άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους

NDP

Με τη βάφτιση του μικρού τους γιου υποδέχτηκαν το φετινό καλοκαίρι ο Κρατερός Κατσούλης και η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό μαζί με την κόρη του Αέλια και τον πρωταγωνιστή της τελετής. Ο 2χρονος γιος τους πήρε το όνομα Αρίωνας- Ιωάννης και νονοί του ήταν η Έλενα Χριστοπούλου και δύο ακόμα στενοί φίλοι του ζευγαριού.

«Θα τον βαφτίσουμε Αρίωνα-Ιωάννη. Το δεύτερο όνομα Ιωάννης, θα το δώσουμε από τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει, αλλά θα τον φωνάζουμε Αρίωνα», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real Life για την επιλογή του ονόματος του γιου τους.

NDP

«Μετά το μυστήριο, έξω από τον ιερό ναό, θα τρατάρουμε κάτι τους καλεσμένους μας, όπως συνηθίζεται στις βαπτίσεις», είχε προσθέσει η παρουσιάστρια στην ίδια συνέντευξη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών τιμώντας το ζευγάρι με την παρουσία του ήταν η Μαρία Ηλιάκη, η Μπέσσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά -ο οποίος συνεργαζόταν με το ζευγάρι στο προηγούμενο τηλεοπτικό του εγχείρημα-, ο Κώστας Αρζόγλου, η Κατερίνα Τσάβαλου με την οικογένειά της, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη δική του, η Αποστολία Ζώη, ο Κώστας Αρζόγλου και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της showbiz.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τις αφίξεις των καλεσμένων του ζευγαριού.

Η Μαρία Ηλιάκη.

 Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέση Μάλφα.

 Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη Μαρία Δήμου και την κόρη τους.

 Η Νόνη Δούνια και ο Κυριάκος Μουρατίδης.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν.

 Ο Κώστας Αρζόγλου.

ndp

 Η Αποστολία Ζώη.

 Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον γιο τους.

 Η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύζυγό της Θανάση Δόση και την κόρη τους.

 Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου με την κόρη τους.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency